Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slaweq a bo u tego właśnie ojciec serwisuje puga406 2.0Hdi i gościa dosyć chwalił. Nie wiem czy rozrządu nie będę u niego robił.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Miro ja slyszalem bardzo dobre opinie o tym kolesiu wlasnie, niby ma to w "garazu" ale jest dobry.

Pytanie: dlaczego tylko Spoty Rzeszowskie sa podwieszone..? :mysli::polew:

A co jeszcze ma by byc powieszone :mysli:

Opublikowano

Pytanie: dlaczego tylko Spoty Rzeszowskie sa podwieszone..? :mysli::polew:

bo sam Godfather nad nami czuwa..... :cool:
Opublikowano

Panowie jak sie Wam podobają nowe focie mojej :a4fan:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=19001.0 :wink4:

Sławek piękna :slina:, nie to autko co na stalówkach normalnie chyba jedno z tych zdjęć wyląduje u mnie na tapecie a jak się tam wszystko błyszczy prawie jak psu ja...ca :>

Opublikowano
  • Autor

GM dzieki :notworthy: One i tak sa troche poobcinane bo by nie weszły na fotosik w oryginale. W najwiekszej rozdzielczosci wygladają fajnie dopiero :kox:

Opublikowano

Gdyby nie to ze na jednym ze zdjęć (trzecie zdjęcie) jest widoczne wgniecenie na tylnej klapie nie uwierzył bym ze to twoja :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 11:18 _________________________________________________Sławek te zdjęcia to juz pewnie robione NOWYM aparatem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Panowie jak sie Wam podobają nowe focie mojej :a4fan:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=19001.0 :wink4:

dlaczego takich ładnych z Zatora nie ma :mysli:

Bo ja nie robilem w Zatorze fotek... ale w Wisle bede mial dwa aparaty i postaram sie porobic cos fajnego :wink4:

Gdyby nie to ze na jednym ze zdjęć (trzecie zdjęcie) jest widoczne wgniecenie na tylnej klapie nie uwierzył bym ze to twoja :polew: :polew:

Robilem te fotki wczoraj w nocy i jak zobaczylem na kompie to sam blem zaskoczony ze tak wyszły :) A wgniecenie w klapie to taki moj znak rozpoznawczy :polew:

[/size]_________________________________________________Sławek te zdjęcia to juz pewnie robione NOWYM aparatem :naughty:

Własnie ze starym robilem tym moim canonem, ale na statywie i przy dobrym świetle jak widać:)

Opublikowano

SLAWEK rezerwuje u ciebie termin na sesje zdjęciową

Opublikowano
  • Autor

GM nie ma problemu, mow tylko kiedy i cos porobimy :th:

Opublikowano

ale w Wisle bede mial dwa aparaty i postaram sie porobic cos fajnego :wink4

trzymam za słowo :afro:

Opublikowano

Sławek najpierw to musiał bym tak wypucować autko,a jeszcze wcześniej zmienić na alusy co prawda nie bogate ale zawsze to alufelgi a nie kołpaki , jakoś nie miałem okazji zmienić ich na weekendzie , ale z góry dzięki za chęci.

Opublikowano

slaweq ale i tak 2 zdjecie z podpisu jest lekko ruszone.. Chociaz nie wiem jak to mozliwe na statywie.. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ykk może być ruszone bo wiało konkretnie a przy trybie nocnym nawet deikatny ruch aparatu widac pozniej na fotkach.

Opublikowano

slaweq fakt, wczoraj piz*zilo konkretnie.. :naughty:

Opublikowano

Witam wszystkich w piękny wiosenny dzionek... :hi:

nooo, nooo... piękna sesja... i autko jakoś tak inaczej wygląda... :th: chyba wymiana turbawki pomogła... :th:

[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 13:47 _________________________________________________co tu dzisiaj takie pustki... nie ma z kim pogadać... :foch::bicz: :bicz3: :stupid2: :suicide1:

to mnie też już nie będzie...

miłego wieczoru wszystkim... :notworthy:

Opublikowano

dobry,zaraz zmykam na Wlkp, moze bedziemy mieli w klubie nową A4 1.8TQ 180ps, może nawet będzie dzisiaj upalanie.... :slina:

Opublikowano

dobry dzień... :hi:

wiosna, wiosna wiosna... zmieniać koła na letnie... :th:

Slaweq, był największym przeciwnikiem szybkiej zmiany, a jako pierwszy zmienił... :polew: :polew: