Andronikus Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Spoko spot :th: Czekam na 6 kwietnia Mimo że większości z Was nie znałem miałem z kim pogadać i miło spędziłem czas. Jak ktoś by się chciał spotkać przed 6 IV czekam na propozycje Do zobaczyska
miro_x Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 było fajnie. A będzie jeszcze fajniej jak będzie ciepło i będzie można grilla zrobić... (gdzieś)
Szuder Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Hmm a moderator wątku zaspał (albo jeszcze ze zlotu nie wrócił ) bo temat watku już nieaktualny Miro, nie mam w domu neta, wiec nie mogłem zmienić, wybacz...
miro_x Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Tak mi sie wydawało że tylko z pracy klikasz. To był oczywiście żart. Jak Ci się podoba zdjęcie twojego A4 z lampkami zapalonymi. Na zlocie było czarno-szaro-biało. A twój jedyny sedanik czerwony
Szuder Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Miro, zdjęcia suuuper.... Dzięki wielkie... :th:
LuCaS_gr44 Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 no tak fajnie było niema co fotki też fajne wyszły no i zdjecia klasowe mamy
Szuder Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 noooo, zdjęcie na naszą klasę można wrzucić... :th:
slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Jak chcecie to moge wstawic w wiekszej rozdzielczosci to grupowe.
slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Macie moze filmik z kreseczki..? ta kreska sie nie liczy bo bylo mokro i liscie na drodze, wiec z gory bylem na straconej pozycji
ykk Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 slaweq Ale i tak chetnie bym to zobaczyl.. :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 ykk nie jest to udokumentowane ma bo to byl spontan... jechalem pierwszy z kolumny a GM za mną, pokazalem mu zeby stanał kolo mnie i tak sobie pojechalismy
ykk Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Jak bedzie sucho, to z pewnoscia znajdzie sie ktos z aparatem..
Szuder Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Slaweq, myśle ze nawet na suchym nie masz szans z Q...
slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Slaweq, myśle ze nawet na suchym nie masz szans z Q... Na starcie napewno nie mam szans ale na pozniej mysle ze nie jestem na straconej pozycji Patrzylem wczoraj na osiągi naszych silników w standardzie i są prawie identyczne :> GM http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/?marka=760&model=446&typ=13239 mój http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/?marka=760&model=446&typ=13233
Szuder Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Slaweq, nie denerwuj sie... Jak bedzie sucho, to sprawdzimy i wszystko bedzie jasne... :th: Chyba , ze GM zatankuje V-POWER SHELLA
slaweq Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Szuder przeciez ja sie nie denerwuje Grunt to dobra zabawa a taka wczoraj była
Rekomendowane odpowiedzi