Szuder Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Kazda inicjatywa jest pozytywnie postrzegana ale z nazwą to nie trafiliście. to był tylko chwyt marketingowy... ... ponieważ czym reklama jest bardziej kontrowersyjna, tylko zostaje lepiej zapamiętana... :th:
rtocki Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 A zwłaszcza na Śląsku (KWK-kopalnia węgla kamiennego)
Szuder Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 sokolnh, masz na myśli kreskę??? :naughty:
ykk Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 sokolnh, masz na myśli kreskę??? :naughty: Nosem..?
Szuder Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 hahhahaha, jak na filmach gangsterskich...
Szuder Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 np. "chłopaki nie płaczą", albo "śmierć w wenecji"
ykk Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 np. "chłopaki nie płaczą", albo "śmierć w wenecji" Ale my nie bedziemy kichac..
sokolnh Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 sokolnh, masz na myśli kreskę??? :naughty: moze byc i jedna i druga byle bys nie skonczył tak jak ostatnio na schodach
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 sokolnh, masz na myśli kreskę??? :naughty: moze byc i jedna i druga byle bys nie skonczył tak jak ostatnio na schodach :polew: sokol daj mu spokój , szuder pewnie nawet nie pamięta jak usypiał na schodach
GM Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 uuuuuuuuu SZUDER czego to ja sie tu doczytałem, to już na schodach Cie sponiewierało ? :kox:czyli jednym słowem pokazałeś w Wiśle jak Podkarpacie sie bawi sokolnh, masz na myśli kreskę??? :naughty: moze byc i jedna i druga byle bys nie skonczył tak jak ostatnio na schodach sokolnh, masz na myśli kreskę??? :naughty: moze byc i jedna i druga byle bys nie skonczył tak jak ostatnio na schodach :polew: sokol daj mu spokój , szuder pewnie nawet nie pamięta jak usypiał na schodach
marinero Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Szudera nie sponiewieralo tylko wpadl w notlaufa na chwilke po tym jak sie zaczal zaprzyjazniac z Gugasem i Mna!!
GM Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Szudera nie sponiewieralo tylko wpadl w notlaufa na chwilke po tym jak sie zaczal zaprzyjazniac z Gugasem i Mna!! marinero Jak zwał tak zwał ale z tego co piszecie to Szuder zaprzyjaźniał się również z schodami ( pewnie ta ostatnia przyjaźń wyszła Mu wtedy na dobre ) :polew:
miro_x Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Człowieka dwa 3 dni nie ma a tu takie rzeczy
Iverson Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 poczytaj inne tematy, ja juz się boję co będzie jutro!!!
miro_x Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Właśnie coś czytałem i już nic z tego nie rozumiem.
Rekomendowane odpowiedzi