Gość elmo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to my w Sanoku będziemy robić zawsze dwa tyg po Rzeszowie i będzie?
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Maciek a ja uwierzyłem :gupek2:
Andronikus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to my w Sanoku będziemy robić zawsze dwa tyg po Rzeszowie i będzie? Do Sanoka daleko ! Mało kto będzie chciał tam jechać. W Rzeszowie co 2 tygodnie i basta ! P.S. No i gdzie ta ankieta ? Da się ją zrobić ?
Gość elmo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to my w takim razie nie jedziemy do Rzeszowa!
Andronikus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to my w takim razie nie jedziemy do Rzeszowa! Nie to nie A sio !
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Do Sanoka daleko ! Mało kto będzie chciał tam jechać. ojoj tak do sprawy podchodzic nie wolno... chłopaki z Sanoka przyjezdzają do nas to czasami można sie przejechac te 70 km do nich jak maja spota! Ja byłem w tą niedziele sam z Rzeszowa ale nie żałuje bo milo było pogadac ze starymi znajomymi i poznać nowych.
Andronikus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja tylko uważam, że łatwiej komuś z RZ pojechać na spota w Rzeszowie jeśli ma czas i możliwość uczynienia tego co 2 tyg. niż jazda te kilkadziesiąt km. bo w Rzeszowie spoty rzadziej. Wiadomo że paliwo nie jest za free i każdy bardziej lub mniej się z tym liczy. Chciałem tyko napomknąć o tym że teraz kiedy okres wiosenno/letni się zaczyna przydało by się spotykać częściej ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. P.S. Oczywiście koledzy z Sanoka się chyba nie obrażają bo może sam ich kiedyś odwiedzę ... :>
Gość elmo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 także my nie nie przyjedziemy, ilu nas jest z 5-6 i będzie o tyle mnie ...albo wiem przyjedzmy w 6 ale jedną bmką żeby było taniej :-)
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Andronikus pozwole sie z Toba nie zgodzić i powiem Ci jeszcze jedno... nawet nie wiesz jaka to frajda wybrac sie w kilka aut w trase gdzies dalej... w listopadzie bylismy w 4 auta (Szuder, GM, Hauzer i ja) na spocie w Tarnowie, nikt nie liczył tych paru złotych na paliwo bo liczyla sie fajna atmosfera i poznani ludzie :th:
virus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja jestem za mozna nieraz pojechac na kilkanascie samochodow na jakiegos spota gdzies dalej chodzby do sanoka i bedzie super atmosferka :] grila zapalimy nad tama :]
voxan69 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Elmo widzę że na 1 kwietnia parę kucyków Ci dojechało i ponad litr pojemności to jest to :th:
Gość elmo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 voxan69 :oklaski: za spostrzegawczość :-)
voxan69 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wszystko można rozwiązać patrząc na szczegóły hehe - to takie małe zboczenie zawodowe :th: Elmo jakby chłopaki z Reszy przyjechali do nas na spota i grilla to można pojechać na parking na słonnych - ładny widok , fajne miejsce :th:
virus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 trzeba pomyslec nad pozbieraniem ekipy z podkarpacia i pojechac na jakis wiekrzy spot tak min z 15-20 aut to by byl extra wypad :]
Gość elmo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 taka opcja już jest.... Arłamów a dodałem ankietę z datami to zaglądnijcie tam http://www.a4-klub.pl/smf/arlamow_2008_grupowy_wyjazd_na_spot-t26309.0.html
miro_x Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja też jestem za spotami w Sanoku co jakiś czas. Zwłaszcza jak będzie ciepło bo będę mógł zabrać moe dwie kobiety :> Sanok jeździ do Res to i my od czasu do czasu możemy do Sanoka. Fajne miejsce mają np na serpentynkach w kierunku Przemyśla. Super miejsce na grilla.
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dzisiaj caly czas jakis (ukryty) pilotuje nasz watek i nie chce sie ujawnić
Rekomendowane odpowiedzi