slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Tomek wez tą słuchawke na spota, może zakupie ją od Ciebie
Szuder Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 aramis dobrze gada... ja tez bym ogladnał GP... i co robimy? ja bym przelozyl spot na pozniejsza godzine... wtedy moze zdaze przyjechac... :th:
Iverson Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 przecież i tak będziemy min. do 17:00 to niezdążysz??
Szuder Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 nie ma tego zlego... nastepny spot juz za 2 tygodnie... :th:
Iverson Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 to poraw ten kalendarz na górze Szuderku, bo to ważne info dla zainteresowanych :gwizdanie:
Gość elmo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 to jaki jest plan? na 14 pod urzędem a potem jakby deszczowo było to pod agore?
Szuder Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 to poraw ten kalendarz na górze Szuderku, bo to ważne info dla zainteresowanych :gwizdanie: Ive, poprawie... ale kto jest zainteresowany i tak bedzie wiedzial gdzie i kiedy bedzie spot...
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ja mysle zeby zostawić pierwszego posta tak jak jest a wszystkie informacje i tak beda tutaj pisane :th:
miro_x Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A ja myślę że skoro czas mamy już letni to może i spoty należy o godzinę przesunąć. Powiedzmy 14/15. to tylko taka sugestia pod dyskusje.
Szuder Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Miro, ja jestem "za", bo 14 byla ustalona ze względu na szybko zapadające ciemnosci zimową porą... a teraz mozna spokojnie przesunac godzine do przodu... :th:
miro_x Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 O tym właśnie myślałem. A tak będzie można spokojnie zjeść obiadek i zgodnie z przepisami (tu 50 tam 70km/h ) dojechać na spota. A jak zapadnie zmrok to co... Zdjęcia nocne też fajne a jak będzie ciepło to też przyjemnie
Szuder Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 dokładnie, zgadzam sie z Toba, ale niech sie reszta wypowie....
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Tez uwazam ze godzine bedzie mozna przesuwac do przodu bo dzien jest dłuższy :th:
witux Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Może być i 15 ! Tylko niech się właśnie wszyscy określą.
virus Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 mi to nie przeszkadza moze byc i 15 :] tylko zeby zawsze w niedziele bo w tedy mam wolne :th:
Gość elmo Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 to decydować się ludzie :-) do wieczora fajnie by było jak by już było wiadomo na którą oficjalnie !?
Rekomendowane odpowiedzi