Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Panowie macie jakieś fajne oblukane miejscówki w Bieszczadach? Takie które możecie polecic raczej pilne :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie wiem , wstyd się przyznać ale nie byłem jeszcze nigdy w Bieszczadach Najlepiej żeby była cisza , spokój , jakieś fajne widoczki no i może żeby było coś do pozwiedzania
Młody Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie wiem , wstyd się przyznać ale nie byłem jeszcze nigdy w Bieszczadach Najlepiej żeby była cisza , spokój , jakieś fajne widoczki no i może żeby było coś do pozwiedzania Taa i co jeszcze bys chciał????? zwiedzanie to ja w roznowie Ci załatwie :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie wiem , wstyd się przyznać ale nie byłem jeszcze nigdy w Bieszczadach Najlepiej żeby była cisza , spokój , jakieś fajne widoczki no i może żeby było coś do pozwiedzania Taa i co jeszcze bys chciał????? zwiedzanie to ja w roznowie Ci załatwie :th: Zaczniemy od pawilonu z kajakarkami Młody a Ty nie masz jakichś namiarów w sprawie j/w?
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 a jaki rejon albo miasto byś polecił kolego? ps. dzięki za link :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 dzięki Gerax jutro podzwonię po kwaterach :th:
miro_x Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Cisna Wetlina Ustrzyki Górne, tam możesz szukać noclegów z widoczkami i takich klimatycznych
slaweq Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Trzeniu kiedy sie wybierasz w Bieszczady? Czyzby w okolicach weekendu majowego
slaweq Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Kurde przypadkowo usunął mi sie jeden post Trzenka [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2008, 22:31 _________________________________________________Trzeniu ja w jeden dzien weekendu majowego tez bede w Bieszczadach :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Kurde przypadkowo usunął mi sie jeden post Trzenka [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2008, 22:31 _________________________________________________Trzeniu ja w jeden dzien weekendu majowego tez bede w Bieszczadach :th: jutro do Ciebie zadzwonię to pogadamy :th:
slaweq Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 jutro do Ciebie zadzwonię to pogadamy :th: Ok :th:
songo Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 kurcze widziałem wczoraj na parkingu pod galeria plaza wspominanego już kiedys niebieskiego rs-a i co gorsza minąłem sie z jego właścicielem bo tyle co obejrzałem bryczke i odszedłem chłop[aczek podszedł z laska i odjechał a chciałem z nim zagaac żeby wpadł kiedy na spota no cóż może kiedyś sie komuś uda
slaweq Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 songo przypomnij mi zebym na spocie dał Ci troche kalendarzyków do rozdawania jak zobaczysz jakies fajne A4 :th:
elkrecik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ta niebieska S4 B7 widze prawie codziennie jak przejezdza kolo firmy, nastepnym razem jak bede widzial to zaczepie go z kalendarzem. Sound ma sliczny
songo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 songo przypomnij mi zebym na spocie dał Ci troche kalendarzyków do rozdawania jak zobaczysz jakies fajne A4 :th: nie ma sprawy Sławku napewno przypomne :th:
slaweq Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Cos mało chetnych na spota majówkowego... :gwizdanie:
Andronikus Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Cos mało chetnych na spota majówkowego... :gwizdanie: E tam mało... To będzie krótki
GM Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 zgłaszam swoją obecność na spocie , aczkolwiek bede po weselu
Andrzej Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Ja nie dam rady przyjechać ,komunię mam czwartego.Wpadnę na następny.
Rekomendowane odpowiedzi