GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgadzało by się to co piszesz jestem dziś już w domu ( o dość nietypowej porze jak dla mnie ) postanowiłem wrócić dziś wcześniej aby ożywić wątek Rzeszowski :polew:
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja tak sie zastanawiam ile osób pojawi sie na spocie W wątku nikt nie pisze a pewnie kilkanaście furek w niedziele sie zjawi
GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Też mam taką nadzieję ze ekipa dopisze :th:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 00:10 _________________________________________________W końcu wid ujemy się tak rzadko bo tylko raz w miesiącu [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 00:11 _________________________________________________Podejrzewam ze co niektóre osoby może mobilizować przyjazd po odbiór gadgetów klubowych
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 No faktycznie raz w miesiacu to nie jest zbyt czesto, no ale jak narazie frekwencja zawsze dopisywała :th: Marcin nie planujesz kolejnych zmian w furce :gwizdanie: mam na mysli lampy przednie
GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 I oby tak było bo oczywiste jest, że im więcej ludków (i oczywiście na spocie ) to tym lepiej[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 00:16 _________________________________________________ Marcin nie planujesz kolejnych zmian w furce :gwizdanie: mam na mysli lampy przednie Najpierw musze zaplanować podwyżkę w pracy, a potem mogę zaplanować zmianę lamp, a tak poważnie to pewnie teraz w kolejności pierwsze co to właśnie lampy będą do zmiany
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jak zmienisz lampki z przodu to już bedzie W nastepnej kolejności mozesz pomyslec o zmianie felg... sprzedam Ci moje
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 ooo widze że awatarek zmieniony
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ty bystrzaku :tongue4: :> :embarrassed:
GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Co do zmian Wszyscy się starzejemy a moje audi powoli młodnieje :polew:, co prawda nie wielkie zmiany ale zawsze coś
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 ja bym u siebie cos odmłodził ale nic mi do glowy nie przychodzi co to moze być Pewnie tylko felgi
GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Sławek sprzedaj swoje i kup z 94 roku (z najuboższym wyposażeniem) w tedy to dopiero będziesz miał pole do popisu :polew:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 01:06 _________________________________________________A tak serio to myślę że jeśli potrzebujesz coś zmienić w swoim autku to faktycznie możesz pokombinować coś ewentualnie z felami
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Odnośnie felg do mojego to ja juz wiem co chce..., jedyna zmiana to bedzie rozmiar na 17" bo wzór zostanie ten sam :th:
GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 też mi się ten wzór podoba :th:troche mniej cena :> :>
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Widzialem ostatnio B5 na tych 17 i naprawde wygladala rewelacyjnie :th: No i mało jest takich bo wiekszosc kupuje fele od nowszych modeli
GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 jak dla mnie ori zawsze będzie ori nie mówię że inne są złe ale ..........oryginalne to jest to :th: :th: w końcu chyba sztab ludzi myślał kilka lat temu nad tym jaki wzór będzie najodpowiedniejszy dla tego auta
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 No dokładnie masz racje Panie Marcinie Dlatego jak bys zmieniał lampki z przodu to tylko na ori :th:
GM Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Chyba innych nawet nie biorę pod uwagę jedynie co to trochę zniechęca mnie to podcinanie błotników, ale to się jeszcze zobaczy, myślę że dojrzeje do tego :>
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 No niestety przy zmianie na ori zespolone trzeba cos przycinać No ale warto bo efekt koncowy jest rewelacja
Rekomendowane odpowiedzi