Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sobotę 26.07 będę w Resie z Izą-ktoś chętny na obiad z nami??!!

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ive kupiłeś furke od marinero może? :naughty:

:polew: :polew: Nic nie ukryje się przed detektywem Slaweq :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 21:52 _________________________________________________

w sobotę 26.07 będę w Resie z Izą-ktoś chętny na obiad z nami??!!

Pogadam z żoną :naughty: W końcu Ona też z Tarnobrzega :polew: :polew:

Opublikowano

witam,

mam pytanko, wybiera sie ktos moze w najbliszym czasie do Krakowa ? potrzebuje cos przewiez

[br]Dopisany: 18 Lipiec 2008, 22:01 _________________________________________________albo chociaz do tarnowa

Opublikowano

Oto co spotkałem w Rzeszowie na Hetmańskiej. Nazywa się Lamborghini Murcielago [zdjęcia z telefonu] i ze względu na cenę, miało jedyną słuszną rejestrację Arabia Saudyjska. Nie wiem czy ktoś to kupił, czy nie, ale kierowca nie wyglądał jakby umiał tym jeździć :polew: Miało przepiękne szeeeeeeeerokie gumy i ten kolor - czary mat. W końcu Lambo też należy do VW :polew:

lamborghinimurcielagova9.th.jpg lamborghinimurcielago2av5.th.jpg

Wyprzedzając ewentualne zapytanie: tak, ta dziura pod rejestracją to wydech :polew:

Mam też filmik jak jedzie, ale za boga nie wiem jak odtworzyć go z dźwiękiem. Na telefonie działa normalnie, a pod windą tylko obraz :mysli:

http://wrzucacz.pl/file/3351216480954 - może komuś się uda to przekowertowac do normalnego formatu - warto posłuchać :good:

Reasumując: W końcu nasze A4-ki może będą miały się z kim ściagać :evil::polew:

Opublikowano

trzeba było kalendarzyk wręczyć kierownikowi :decayed: , fura miażdży

Opublikowano

Także miąłem przyjemność widzieć to "lambo" podczas jazdy w poniedziałek na ul.Lubelskiej

Opublikowano

na "nad grupie sanockiej" to wrażenia nie robi my mamy nasze na blachach RSA :cool1:

Opublikowano
:kox: ale zj***na pogoda :kox: a WLKP słońce, nawet fury nie mogę dopieścić-damn
Opublikowano

Za tydzien spocik zaczynamy o godz 17.00 (ta godzina miała najwiecej głosów w ankiecie) :good:

Opublikowano

Ok. myślę że w okresie letnim ta godzina będzie wygodniejsza

:kox: ale zj***na pogoda :kox: a WLKP słońce, nawet fury nie mogę dopieścić-damn

Nie narzekaj nie możesz jej dopieścić, bo "ona" sama w sobie już jest dobrze dopieszczona :good: , po ostatnim oglądnięciu tak twierdze :naughty:, ładne :audi: i ładny kolorek ;)

Opublikowano

chyba nie pojawie sie 2 sierpnia mam wesele :/

Opublikowano

moje jeszcze nie w tym miesiącu :gwizdanie:

Opublikowano
Nie narzekaj nie możesz jej dopieścić, bo "ona" sama w sobie już jest dobrze dopieszczona good , po ostatnim oglądnięciu tak twierdze naughty, ładne i ładny kolorek
miło mi Gm , że się podobała.
Opublikowano

moje jeszcze nie w tym miesiącu :gwizdanie:

Ponury a w którym miesiącu ? :kox:

Ponury dawaj , dawaj nie wstydź się :embarrassed: jak nam zdradzisz tą datę „swojego wyroku „to zorganizujemy Ci bramę z :a4fan:

Opublikowano

az tak szybko nie :cool1: duzo jeszcze tych miesiecy