slaweq Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ciekawe jaka bedzie jutro frekwencja na spociku :gwizdanie: Ktos sie w ogóle wybiera
slaweq Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Na pewno bedzie lepsza niz u nas.. U Was było 3 a u nas 6
slaweq Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ja przyjadę obejrzeć nowe felgi A Ty kolego zaginąłeś gdzies po drodze, że nie dotarłeś Pierwszy raz oposciles spota Rewela.. Frekwencja to fakt
skalarx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ja przyjadę obejrzeć nowe felgi A Ty kolego zaginąłeś gdzies po drodze, że nie dotarłeś Pierwszy raz oposciles spota Rewela.. Frekwencja to fakt Namierzyłem Go i pomachałem mu palcem Slaweq, z ciekawości zaglądnąłem na to drugie forum. Jakieś nowe chyba, bo mają tam góra po 4 tematy . I rzeczywiście jest tam nasz zaginiony kolega
GM Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ja przyjadę obejrzeć nowe felgi A Ty kolego zaginąłeś gdzies po drodze, że nie dotarłeś Pierwszy raz oposciles spota Rewela.. Frekwencja to fakt Z góry przepraszam że nie dotarłem, rzeczywiście to mój pierwszy raz jak nie byłem obecny na spocie w Rzeszowie , mam nadzieje że mi wybaczycie ja przyjadę obejrzeć nowe felgi A Ty kolego zaginąłeś gdzies po drodze, że nie dotarłeś Pierwszy raz oposciles spota Rewela.. Frekwencja to fakt Namierzyłem Go i pomachałem mu palcem Slaweq, z ciekawości zaglądnąłem na to drugie forum. Jakieś nowe chyba, bo mają tam góra po 4 tematy . I rzeczywiście jest tam nasz zaginiony kolega Rzeczywiście Twój ruch palcem był wymowny i zrozumiały , aż mi się głupio zrobiło ( nie będę się tłumaczył ,bo winni się tylko tłumaczą , ale dłużej mi zeszło nad Soliną )z tego wynika moja nieobecność A co do zaginionego kolegi to muszę napisać sprostowanie że chyba nie chodzi Wam o mnie ? mnie nie ma na innym forum
skalarx Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A co do zaginionego kolegi to muszę napisać sprostowanie że chyba nie chodzi Wam o mnie ? mnie nie ma na innym forum Chodziło mi o kolegę Szudera. Pytałem na spocie Sławka gdzie się podziewa. A co do użytkowników, to jest tam jak w domu, prawie wszyscy ci sami co tutaj
voxan69 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ale nie ma podgrupy Sanok tylko Rzeszów - Sanok dwa bratanki
slaweq Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Przestancie z jakimis nadgrupami bo to zaczyna byc smieszne...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Podzielcie sie jeszcze na ulice..
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie dzielcie się , kupy nikt nie ruszy
Rekomendowane odpowiedzi