Iverson Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 hmmm....z daleka widziałem ale klubowe ramki napewno były
ykk Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Iverson No to nawet nie wiemy kogo mamy w Tarnowie.. :polew:
dsz33 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Spot za 5 dni a tu taka cisza ?? Wybiera sie ktoś wogóle ?? No chyba że wszyscy z zaskoczenia wpadną ?
dsz33 Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No to już 3 a może 4 jak uda mi sie zwerbować kuzyna
Iverson Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 gdzie te czasy świetności :gwizdanie:
aramis Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 gdzie te czasy świetności :gwizdanie: U nas im ciszej tym więcej na spocie.
slaweq Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 gdzie te czasy świetności :gwizdanie: U nas im ciszej tym więcej na spocie. Coś w tym jest Pamietam jak raz praktycznie nic w wątku nie było pisane a na spocie zjawiło sie 21 furek
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 no to zlikwidować spoty rzeszowskie na forum i przyjedzie 30 samochodów
Iverson Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 dokładnie- :>przenieśmy spoty rzeszowskie do Poznania
szczepcio177 Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 ej chłopaki wszystko ok ale pasowalo by jeszcze audi 80 dodac albo 100, ja mam 80 b4 i przy rejestracji na a4klub nie mialem co wybrac nie dyskryminujcie starszych modeli bo jeszcze sa . Tez sie pisze na jakis spocik jak mozna b4 wpasc bo w koncu AUDI maxxx power
Cuber Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 ej chłopaki wszystko ok ale pasowalo by jeszcze audi 80 dodac albo 100, ja mam 80 b4 i przy rejestracji na a4klub nie mialem co wybrac nie dyskryminujcie starszych modeli bo jeszcze sa . Tez sie pisze na jakis spocik jak mozna b4 wpasc bo w koncu AUDI maxxx power przyjezdzaj przyjeżdzaj nic sie nie łam
lukaszr Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Sławek zebrałbyś trochę ludzi na jakieś spoty, bo coś u Was to ostatnio przycichło
slaweq Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 Tez sie pisze na jakis spocik jak mozna b4 wpasc bo w koncu AUDI maxxx power Wpadaj smiało, najblizszy spot w ta niedziele o 17 na parkingu obok hali na podpromiu Zapraszam Sławek zebrałbyś trochę ludzi na jakieś spoty, bo coś u Was to ostatnio przycichło Spoko Lukaszu U nas to standard, że mało osób pisze a na spotach sie zjawiają Choc musze przyznać, że troszke zaniedbałem wątek spotowy na rzecz gadgetów :gwizdanie:
Gość ZeeBee Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Qrcze, ja nie mogę przyjechać teraz na spota bo muszę jechać w niedziele do Wa-wy mam nadzieję, że za miesiąc będę na 100%
lukaszr Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Choc musze przyznać, że troszke zaniedbałem wątek spotowy na rzecz gadgetów :gwizdanie Spoko, dasz radę
Rekomendowane odpowiedzi