Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wiem wiem a ja chce żeby w tym diselku zrobić wydechy jak w 1.8T i szukam takiej dokładki :kox: tylko salon 450zł za dokładke woła :disgust:

Opublikowano

No wiem wiem a ja chce żeby w tym diselku zrobić wydechy jak w 1.8T i szukam takiej dokładki :kox: tylko salon 450zł za dokładke woła :disgust:

To nieźle polecieli po cenie. Dokładka przednia do B5 raptem 180PLN :gwizdanie:

Opublikowano

Sławek :przebiegly: a Ty nie na wieczorze kawalerskim? Zostało Ci 8 minut ostatniego dnia, w którym jesteś kawalerem :bicz: :oklaski: :thumbup: :bicz3: :dance::bag::banan2::buhaha::dziura:

Opublikowano
:mysli:
Opublikowano

taka lekka cisza ;P

powiedzcie co sądzicie o tym :

i reszcie kawałków dodanych na tym profilu...

Mimo, iż to taka muzyka niezbyt teraz na czasie to pewnie i tak znajdą się jacyś zainteresowani słuchacze ;)

ps. gram na bebnach co by lepsze opinie zebrać, że z a4-klub'u ;P

Opublikowano

Sławek :przebiegly: a Ty nie na wieczorze kawalerskim? Zostało Ci 8 minut ostatniego dnia, w którym jesteś kawalerem :bicz: :oklaski: :thumbup: :bicz3: :dance::bag::banan2::buhaha::dziura:

Sławek kawalerskie już miał :kox::wink4:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 11:13_________________________________________________Pochwale się właśnie wróciłem od mechanika i już mi nic nie stuka :cool1: ( hahah ale rym :tongue4:) wymieniłem przegub wewnętrzny tył i cisza, aż miło , także panowie koniec śmiania :tongue4::wink4:

Opublikowano

to teraz jesteś cichy BOB :cool1:

Opublikowano

GM a dalej Ci gasnie..? :cool1::naughty:

Opublikowano

gaśnie :przebiegly:...ale to nic, ostatnio na spocie mu drzwi tylne odpadły i okazało się ,że są od B6 :shocked:
Opublikowano

gaśnie :przebiegly:...ale to nic, ostatnio na spocie mu drzwi tylne odpadły i okazało się ,że są od B6 :shocked:

co Wy pierdo....ie :polew: :polew: :polew: , :mysli: nigdy mi nie gasł , chyba wam coś sie pomyrdało :kox::tongue4::polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 11:47_________________________________________________............a ,w sumie to gaśnie mi zawsze jak przekręcam kluczyk w stacyjce i go wyciągam . czy ktoś może wie dlaczego :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

GM oj zgasl zgasl w listopadzie.. :cool1::naughty:

Opublikowano

może to było klasyczne przyduszenie silnika :tongue4: , uwierz mi że jeśli to było coś co się powtarza to bym nie wytrzymał i pół auta porozkręcał, a ból głowy towarzyszyłby mi codziennie z tego powodu

Opublikowano

A co tu taka cisza :cool1:

Opublikowano

:hi: Witaj w nowej rzeczywistości.

Wszystkiego najjjj... dla WAS.

Opublikowano

Jest i pan młody :tongue4: Jak samopoczucie ? :naughty: