slaweq Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 Witaj w nowej rzeczywistości. Wszystkiego najjjj... dla WAS. Dziekujemy bardzo Jest i pan młody Jak samopoczucie ? A dobrze, dzieki Loga juz mam To kiedy nas odwiedzisz cześć chłopaki Cześć chłopaku
mA4ciek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Co ze spotem 1 Marca? Może zmiana miejscówki na jakąś knajpę?
GM Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Co ze spotem 1 Marca? Może zmiana miejscówki na jakąś knajpę? :kox: :kox: :kox: ja za :kox:
slaweq Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 moze nora aktora? tam jest fajnie Inco raczej nie o takiej knajpie mowimy, bo alko chyba nikt nie bedzie pił w godzinach spotowych Co myslicie o tej knajpie w Agorze, w której gościlismy Tarnów? Jedzonko dobre, ceny przystępne
ykk Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Tylko kelnerki moglyby byc skapiej ubrane..
erles Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 może do wspomnianej wcześniej Poloni :gwizdanie:
mA4ciek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja jestem za tą restauracją w Agorze Marcin, kierowniczkę weź :gwizdanie: Sławek tak w ogóle to musimy coś chyba walnąć za to wesele !
slaweq Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 Sławek tak w ogóle to musimy coś chyba walnąć za to wesele ! No oczywiście, wódeczka weselna jest także nie ma problemu
mA4ciek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jest nawet i u mnie w zamrażarce A co działacie jutro czyli w ostatki? Zapomniałbym miałem przed chwilą przygodę z niebieskimi. Jadę ks. Jałowego, skręcam w Wyspiańskiego a na parkingu przed Automobilklubem stoją Stilem, była kur....a dziura to ją ominąłem drugim pasem, później skręcałem w Legionów i nie zwróciłem uwagi że za mną jadą, więc dalej slalomik między dziurami. Jechałem na sportową, oni za mną zajechali. Podchodzi pan sierżant, pyta co piłem i gdzie zaświadczenie od lekarza o pasy oddałem dokumenty i siedzę 15 minut i UWAGA zajeżdza Ducato pogromca xenonu, myślę po dowodzie. Wysiedli, pooglądali lampy i pojechali pewnie dlatego że nie sonary dali spokój. Skończyło się na dmuchaniu w alkomat i pouczeniu UFF! :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja jutro pewnie nic bo w srode do pracy
Dibo Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 A Ci co Ciebie zatrzymali specjalnie czekali na to Ducato żeby lampy sprawdzili ? Czy Ducatem przejeżdzali przypadkiem i zatrzymali się bo kolegów zobaczyli ?
mA4ciek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ducato przypadkiem nie jeździ między bloki
Dibo Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 I wysiedli i odrazu poszli lampy oglądać ? Nic więcej nie oglądali ?
Rekomendowane odpowiedzi