slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Czy przy wymianie springów jest wiecej roboty niz przy wymianie amorów? To podobna robota jak mi sie zdaje Za wymiane amorów płaciłem 60 zł od sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 No w sumie to wychodzi 240 zł i to jest do przyjecia. Raczej nie wiecej bo te same czynności. Tyle że w modelu B6 podobno więcej. To w Rzeszowie płaciłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Tak w Rzeszowie u mechaników obok Media Markt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 miro cena za taką robotę powinna zamknąć się w kwocie 200-300PLN A nie prawie dwa razy tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jeszcze popytam tu i ówdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ogolnie chlopaki to w rzeszowie mechanicy sie cenia jak by robili pozłacane samochody. Ze wzgledu ze mieszkam na wsi w okolicach rzeszowa wiem ze ''wiejski magik'' zrobi to napewno taniej. Nie polece zadnego bo znam w sumie debili a nie mechanikow, fakt znaja sie na rzeczy ale nie chcialbym wysylac tam kolegow z forum Rozumiem ze wasz problem polega raczej na nie posiadaniu miejsca do dlubania jesli mieszkacie w Rzeszowie lub gdzies na ..blokowiskach.., Dlatego wlasnie nie chicalbym mieszkac w miescie Nastepna sprawa pewnie jest brak ściagaczy do sprezyn ktore mozna bardzo prosto zrobic w domu ze starych maluchowskich podnosnikow Wiem ze jestem tu nowy i sie wystawiam na odstrzal, ale szkoda mi ludzi ktorzy placa ogromne pieniadze za robote ktorej wykonanie mona by bylo zmajstrowac nawet i pod blokiem PS> nie boicie sie robic spotow na podpromiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A czego się tam bać Akurat byłem przy wymianie amorów w passacie B6 i naprawdę ciężko jest zdjąć sprężyny. Także bez dobrych ściągaczy nie podchodź. A w garażu może by i wymienił ale czy dobrze to bez doświadczeń w tej materii i sprzętu to raczej bym się nie podjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 PS> nie boicie sie robic spotow na podpromiu ? A dlaczego mielibyśmy sie bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Czasem Policjanci zaglądają Jak w czerwcu czekali aż zwolnimy parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 dlaczego sie bać ? Juz piszę Kiedys, mialem tam spocik fiata 126p. Bylo nas okolo 25 Bobków. stalismy pod mostem. Po jakims czasie przyjechali chlopaki nie wiem z jakiego klubu bo przyjechalo w cholere roznych samochodow i postawali sobie mniej wiecej na środku tego parkingu. po okolo 20 min, zauwazylem tylko ze 30 dresow zbiegajacych po schodach z mostu. Wylatujacych z tych krzakow co ta stara chalupka na gorce jest. Jak zobaczylem ze maja dlonie pelne kamieni stwierdzilem ze trzeba sie ulatniać. Zaczeli rzucać w kazde inne auto oprucz maluchow , powybijali szyby, kątem oka widzialem ze sie wlasciciele pozbyli swiatel, pogieli drzwi no i wiadomo. A cale 25 maluszków uciekalo ścieżka spacerowa wzdłuż wisloka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 No proszę tej historii nie znałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 miro ja za wymianę sprężyn w B5 dawałem 140zł w Sanoku. A co do tej historii - czym chata bogata, mam AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 dlaczego sie bać ? Juz piszę Kiedys, mialem tam spocik fiata 126p. Bylo nas okolo 25 Bobków. stalismy pod mostem. Po jakims czasie przyjechali chlopaki nie wiem z jakiego klubu bo przyjechalo w cholere roznych samochodow i postawali sobie mniej wiecej na środku tego parkingu. po okolo 20 min, zauwazylem tylko ze 30 dresow zbiegajacych po schodach z mostu. Wylatujacych z tych krzakow co ta stara chalupka na gorce jest. Jak zobaczylem ze maja dlonie pelne kamieni stwierdzilem ze trzeba sie ulatniać. Zaczeli rzucać w kazde inne auto oprucz maluchow , powybijali szyby, kątem oka widzialem ze sie wlasciciele pozbyli swiatel, pogieli drzwi no i wiadomo. A cale 25 maluszków uciekalo ścieżka spacerowa wzdłuż wisloka . Ja obstawiam że to nie był przypadkowy atak. Skoro aut było sporo ale każde inne to pewnie byli kibice klubu sportowego. Ktoś podczytał że się spotykają i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ja słyszałem że Resovia ostatnio najechała na Stal pod TESCO, ponoć ze Stali było 30osób a z Resovii 15 - a i tak Stal dostała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 dlaczego sie bać ? Juz piszę Kiedys, mialem tam spocik fiata 126p. Bylo nas okolo 25 Bobków. stalismy pod mostem. Po jakims czasie przyjechali chlopaki nie wiem z jakiego klubu bo przyjechalo w cholere roznych samochodow i postawali sobie mniej wiecej na środku tego parkingu. po okolo 20 min, zauwazylem tylko ze 30 dresow zbiegajacych po schodach z mostu. Wylatujacych z tych krzakow co ta stara chalupka na gorce jest. Jak zobaczylem ze maja dlonie pelne kamieni stwierdzilem ze trzeba sie ulatniać. Zaczeli rzucać w kazde inne auto oprucz maluchow , powybijali szyby, kątem oka widzialem ze sie wlasciciele pozbyli swiatel, pogieli drzwi no i wiadomo. A cale 25 maluszków uciekalo ścieżka spacerowa wzdłuż wisloka . Ja obstawiam że to nie był przypadkowy atak. Skoro aut było sporo ale każde inne to pewnie byli kibice klubu sportowego. Ktoś podczytał że się spotykają i ... Jeśli to prawda to napewno nie byli kibice..., oni nie rzucają kamieniami w auta... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 witam no to ładne rzeczy u Was się dzieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Czy przy wymianie springów jest wiecej roboty niz przy wymianie amorów? To podobna robota jak mi sie zdaje Za wymiane amorów płaciłem 60 zł od sztuki. Wymiana amorków a springów w b5 to ta sama robota i i tak trzeba wyjąć kolumne. Dobrze że dokonałem tego sam bo 500zł napewno bym za to nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 witam no to ładne rzeczy u Was się dzieją Cześć Adaś Ja na takie rewelacje patrze z przmruzeniem oka..., spoty w Resie są od kwietnia 2007 i nic podobnego nigdy nie miało miejsca. Druga sprawa, że gdyby zniszczono kilkanaście aut to by głośno o tym było w takim mieście jak Rzeszów A gdyby to zrobili kibice to bym w tym samym dniu wiedział :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 też tak właśnie sobie pomyślałem ale nie znam realiów Rzeszowa .... trzeba mięć jakiś dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Zmieniliście już kółka na letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi