GM Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 nie , a swoja drogą montowałeś już logo aluminiowe, czy czekamy na wyższe temperatury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Nie montowałem jeszcze logo i nie wiem czy w ogóle bede go zakładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Zmieniliście już kółka na letnie co do opon, prawdopodobnie uczynię to ok wtorku / srody [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 12:19_________________________________________________ Nie montowałem jeszcze logo i nie wiem czy w ogóle bede go zakładał .... a to czemu ? jeśli można wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Z tyłu mam ramki klubowe i naklejkę..., z przodu ramki..., jak założe jeszcze logo na przód to może być za dużo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 :wallbash: też zadałem pytanie , powinienem sam sobie na to pytanie odpowiedzieć , przecież Ty bedziesz wierny swojej naklejce , bo swoją drogą jakość i żywotnośc jej jest niezastąpiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Naklejka od Sławka trzyma sie jak nie wiem Miesiąc niemyta z soli i po umyciu jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Naklejka jest faktycznie nie do zdarcia, a to logo jest bardzo ładne i może kusić jak będzie przyklejone na tylnej klapie Marcin czym Ty chcesz to przykleić na tylnej klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Naklejka jest faktycznie nie do zdarcia, a to logo jest bardzo ładne i może kusić jak będzie przyklejone na tylnej klapie Marcin czym Ty chcesz to przykleić na tylnej klapie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Naklejka jest faktycznie nie do zdarcia, a to logo jest bardzo ładne i może kusić jak będzie przyklejone na tylnej klapie Marcin czym Ty chcesz to przykleić na tylnej klapie :polew: Marcin jak byś potrzebował pomocy to mam wiertarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tylko lepiej kupić z nietypową główką tak żeby było trudniej ukraść :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Naklejka jest faktycznie nie do zdarcia, a to logo jest bardzo ładne i może kusić jak będzie przyklejone na tylnej klapie Marcin czym Ty chcesz to przykleić na tylnej klapie :polew: Marcin jak byś potrzebował pomocy to mam wiertarke Dareczku myślałem o czymś takim, ale mało estetycznie by to wyglądało, dlatego też postanowiłem że to migomatem przytwierdzę [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 12:51_________________________________________________ Tylko lepiej kupić z nietypową główką tak żeby było trudniej ukraść :polew: eee tam, ja na noc klape bagażnika będę odkręcał - pzred kradziejami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 To może klape też obspawaj na około ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Marcin to kiedy montujemy logo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 A ja myślałem że macie logo już załozone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Marcin to kiedy montujemy logo :kox: sam nie wiem, może jak cieplej się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 W końcu namierzyłem przyczynę zaświecającej się na spocie kontrolki oleju Gość zmieniając filtr oleju przytrzasnął kabelek od czujnika filtrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 W końcu namierzyłem przyczynę zaświecającej się kontrolki oleju Gość zmieniając filtr oleju przytrzasnął kabelek od czujnika filtrem jakaś masakra i człowiek zastanawiałby się nad tym wieki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 http://picasaweb.google.com/slaweq80/ResaWBukowinie# W linku wrzuciłem jeszcze troche naszych zdjęc z Bukowiny, Zakopanego i Gubałówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Slawku zdjecia sa w deche :notworthy: no i oczywiscie poklony dla Angeli za zrobienie tych famtastycznych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 http://picasaweb.google.com/slaweq80/ResaWBukowinie# W linku wrzuciłem jeszcze troche naszych zdjęc z Bukowiny, Zakopanego i Gubałówki :laghing2: :laghing2: :laghing2: dobre :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi