Dibo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Razem z GMem i mA4ćkiem zakończyliśmy spota przejazdzką S4 Było mega No i fajnie wyglądał Slaweq w swoim pociskaczu jak został ostro w tyle Ty myślisz, że ja sie ostro spinałem żeby za Wami jechać Nie smiej się z tego pociskacza bo jeszcze Cie kiedyś może zostawić w tyle na drodze... :gwizdanie: Ja się nie smieję Jestem pod wrażeniem eSy jak odjechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czuć w niej te 320KM, quattro daje radę bo bracus potrafi je wykorzystać ja miałem mokre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czuć w niej te 320KM, quattro daje radę bo bracus potrafi je wykorzystać ja miałem mokre ręce I żyłkę na czole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kurde a jak ja go widziałem to tak spokojnie statecznie z rodzinką poganiał Spocik mega zdjęcia ekstra. Maciek a co ci się stało z samochodzikiem. Wiało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie wiecie gdzie jest w Rzeszowie oddział DHL'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 DHL Adres: Rudna Mała 47 36-060 Głogów Małopolski Telefon: (042) 6 345 345 lub 0 801 345 345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Rudna Mała 47 36-060 Głogów Małopolski Godziny otwarcia: pn - pt: 8:00 - 18:00 so: 8:00 - 14:00 No to się spóźniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A i żebyś nie błądził po tej Rudnej jest to przy głównej trasie na Głogów, po prawej stronie jest szyld w prawo. Zaraz za tą drogą do Jasionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Koledzy gdzie w Rzeszowie robią ścieme szybek ?? Dajecie namiary i mile widziane opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie wiecie gdzie jest w Rzeszowie oddział DHL'a? Slaweq wysyłasz VP44 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 W Sanoku mam kolesia który bierze 400zł za A4/Passata - profesura. Będzie chyba kiera od S-ki Dibo dzięki za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 mA4ciek od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bracus brakuje mi jeszcze dokładnie 197 koni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bracus brakuje mi jeszcze dokładnie 197 koni .............i Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Moja pompka poszła dzisiaj na śląsk do regeneracji Ciekawe czy bede mial autko na świeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a co myślicie o moich felgach ? Ja przyznam szczerze że nie mam zdania założyłem je własnie w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Moim zdaniem te felgi są za delikatne do S4..., ja bym szukał cos bardziej masywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 co się tu działo jak mnie nie było cześć tak w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Cześć Adaś Nic ciekawego się ne działo..., standardwe nudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi