Dibo Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 A widziałeś może w okolicy jakąś fajną miejscówkę na sesyjkę ?
slaweq Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 A co chcesz mieć w tej sesji? zieleń, fajna częśc miasta?
Dibo Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Coś fajnego i najlepiej oryginalnego A co to będzie to mniej ważne.
slaweq Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 Fajnych miejscówek jest sporo, tylko czasami jest problem z wjazdem..., dobry jest np. stary dworek w Słocinie z parkiem, ale nie ma szans tam wjechać
Dibo Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 No właśnie te wjazdy Ja u siebie też mam kilka fajnych miejsc ale jak pomyślę że mógłbym coś urwać to odpuszczam. Dlatego szukam czegoś ciekawego. Chłopaki z Kraka znaleźli fajną opuszczoną halę
dsz33 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Mam pytanie ten grill to będzie na parkingu ??
Dibo Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Tak, mam zamiar Ale głównie chcę porobić zdjęcia żeby dodać w dziale Moja A4 żeby ładnie temat wyglądał.
slaweq Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Dibo a fotografa masz do tych zdjęć?
Dibo Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Dibo a fotografa masz do tych zdjęć? Jest taki jeden co niedawno kupił sprzęt i testuje
slaweq Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Dibo a fotografa masz do tych zdjęć? Jest taki jeden co niedawno kupił sprzęt i testuje uuu, słyszałem, że jest drogi
Dibo Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 A ja słyszałem że dla forumowiczów robi zdjęcia za free
slaweq Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 A ja słyszałem że dla forumowiczów robi zdjęcia za free Dla Klubowiczów owszem siemka sąsiedzi Czesc Tomasz Ty nie miałes przypadkiem dzwonić jak bedziesz w Resie
Dibo Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 daleki/bliski sąsiedzie A ja słyszałem że dla forumowiczów robi zdjęcia za free Dla Klubowiczów owszem Wiedziałem że tak napiszesz Czyli muszę się postarać o klubowicza
Iverson Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Kurde miałem , dzwonić ale w moim wesołym gimbusie jak zwykle full ludków , same koleżanki mojej Izy i k**wa , musiałem latać za ciuchami na wesele koleżanki , a wiesz jak to z babami massakra , później zjadłem jakąś starą sałatkę i normalnie tak osłabłem , że myślałem ,że se jebnę i już miałem wszystkiego dość - następnym razem wpadnę do U !!!
slaweq Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Dla Klubowiczów owszem Wiedziałem że tak napiszesz Czyli muszę się postarać o klubowicza Zartuje..., znajdz miejscówke to cos popstrykamy Kurde miałem , dzwonić ale w moim wesołym gimbusie jak zwykle full ludków , same koleżanki mojej Izy i kurfa , musiałem latać za ciuchami na wesele koleżanki , a wiesz jak to z babami massakra , później zjadłem jakąś starą sałatkę i normalnie tak osłabłem , że myślałem ,że se jebnę i już miałem wszystkiego dość - następnym razem wpadnę do U !!! Tak to jest z kobitami..., nastepnym razem to mam nadzieje, że wpadniesz na jakieś
Iverson Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Ive a może na grilla wpadniesz ? :> jak przyjedziecie do Kalisza to wpadnę !!
Dibo Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 A może Cię tym skuszę że w Rzeszowie jeździ jeden Golf na 18" od prosiaka. W sam raz do Twojego santorina
Rekomendowane odpowiedzi