slaweq Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Ok noo zapraszamy Dawno Cie nie było w Resie :gwizdanie:
ykk Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Na razie 0 czasu.. Zreszta gdzie ja sie bede porywac taka padlina, jeszcze po drodze mi sie zepsuje..
slaweq Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Zreszta gdzie ja sie bede porywac taka padlina, jeszcze po drodze mi sie zepsuje.. :shocked: żartujesz sobie?
tom2009 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam Jestem na forum już jakiś czas ale chciałbym się przywitać oficjalnie z kolegami z Podkarpacia jako że mieszkam blisko Rzeszowa a za niedługo już w Rzeszowie Panowie chcę wymienić plecionkę i może kata wywalić ale zobaczę pierwsze w jakim jest stanie. Możecie kogoś polecić. Na Białej krzyknął sobie 300 zł !!!! Pozdrawiam wszystkich
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam Jestem na forum już jakiś czas ale chciałbym się przywitać oficjalnie z kolegami z Podkarpacia jako że mieszkam blisko Rzeszowa a za niedługo już w Rzeszowie Panowie chcę wymienić plecionkę i może kata wywalić ale zobaczę pierwsze w jakim jest stanie. Możecie kogoś polecić. Na Białej krzyknął sobie 300 zł !!!! Pozdrawiam wszystkich pytaj grzes 1150 :>
Si?a Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 tom2009 daj znać jeżeli będziesz coś wiedział i się szykował na wywalenie kata. Też bym się podpiął do tej akcji .
grzes1150 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja bym Wam to pocioł, powybijał i pospawał ale jak narazie nie mam czasu Zapowiada się ciężki tydzień. A jak nie to popytajcie u nich: http://www.tlumiki.ipr.pl/ U nich kupowałem plecionke a robiłem sam. W miejsce kata wspawałem rure.
tom2009 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Pytałem tam na ulicy Borowej i na Białej koło Rzeszowa i cena około 300 zł !! Strasznie dużo chyba ?
grzes1150 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Pytałem tam na ulicy Borowej i na Białej koło Rzeszowa i cena około 300 zł !! Strasznie dużo chyba ? Sporo sobie wołają za tą usługę
Si?a Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 no i właśnie w takich chwilach przydaje się garaż i trochę wolnego czasu...
grzes1150 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 no i właśnie w takich chwilach przydaje się garaż i trochę wolnego czasu... Do tego jeszcze trochę kluczy, spawarka i szlifierka kątowa No i piwko żeby schładzać spawy :>
bracus Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Pytałem tam na ulicy Borowej i na Białej koło Rzeszowa i cena około 300 zł !! Strasznie dużo chyba ? Nie do końca rozumiem za co 300 zł za samą robociznę to dużo moim zdaniem - Staszek na (byłej) Przybyszówce zrobi taniej Jeżeli za robociznę + plecionka + rura kwasówka w miejsce katalizatora to są "normalne" pieniądze za taką usługę. Bo to jest i trochę roboty i trochę spawania.
tom2009 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Pytałem tam na ulicy Borowej i na Białej koło Rzeszowa i cena około 300 zł !! Strasznie dużo chyba ? Nie do końca rozumiem za co 300 zł za samą robociznę to dużo moim zdaniem - Staszek na (byłej) Przybyszówce zrobi taniej Jeżeli za robociznę + plecionka + rura kwasówka w miejsce katalizatora to są "normalne" pieniądze za taką usługę Wszystko z materiałem ale czy rurka kwasówka to niewiem.
bracus Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 zadzwoń do Staszka i zapytaj za ile by to zrobił Bieniek Stanisław. Tłumiki i katalizatory 35-505 Rzeszów, Dębicka 90 Tel.: 602 53 05 44
daemon Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 czesc koledzy Co do wycinania kata to polecam staszka, robilem u niego i pelen profesjonalizm , a co do ceny to juz nie pamietam ale nie byla to duza kwota
tom2009 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 czesc koledzy Co do wycinania kata to polecam staszka, robilem u niego i pelen profesjonalizm , a co do ceny to juz nie pamietam ale nie byla to duza kwota Wstawił rurkę czy puchę zostawił ?
Dibo Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Może i ja pojawię się na najbliższym spocie, chyba że zostanę oglądać derby Przy czym jak już przyjadę to brudnym samochodem
GM Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 jak już przyjadę to brudnym samochodem Nic nowego , napisz lepiej że JAK ZWYKLE brudnym samochodem :polew: :tongue4: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi