Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

moze Maciek mial na mysli WOSP za rok :wink4:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Albo po prostu to się nazywa klubowicz.

Wie kiedy jest spot :naughty:, inne imprezy są już mniej ważne ;)

Opublikowano

dobre dobre :P pewnie lipa bedzie z tegorocznym wospem, ale moze za rok juz cos rozkminimy :P:):):)

Opublikowano
  • Autor

W tym roku nic nie zrobimy bo jest to fizycznie nie mozliwe. Ktos dał jako wzór akcje chłopaków z Lublina :good: Tylko, że oni maja wszystko ugadane z władzami miasta i sztabem WOSP w Lublinie a przejazd przez miasto zabezpiecza im policja :)

Opublikowano

Chodziło mi o to, żeby na spocie porozmawiać o tym, czy zbieramy się i podjeżdzamy gdzieś w okolice rynku. Tak jak Sławek mówi, trochę za późno w tym roku z organizacją czegokolwiek. Ja tam jaram się spotem bo nie byłem już chyba z 10miesięcy :decayed: Dlatego musimy w sobotę jakiś podkładzik zrobić - prawda Sławek? :gwizdanie:

Opublikowano

ja też postaram się wpaść ;))

Opublikowano
  • Autor

Chodziło mi o to, żeby na spocie porozmawiać o tym, czy zbieramy się i podjeżdzamy gdzieś w okolice rynku. Tak jak Sławek mówi, trochę za późno w tym roku z organizacją czegokolwiek. Ja tam jaram się spotem bo nie byłem już chyba z 10miesięcy :decayed:Dlatego musimy w sobotę jakiś podkładzik zrobić - prawda Sławek? :gwizdanie:

Dokładnie tak :good: Oby nie za duży podkładzik, żeby wstac na spota w miare trzeźwym :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Bedzie i szampan tak jak w tamtym roku :naughty:

Opublikowano

Z tego co pamiętam w tamtym roku było duuuużo chłodniej, ale szampan grzał :polew:

Słyszałem, że w niedzielę na podpromiu ma się odbyć jakiś KJS, słyszał ktoś o tym?

Opublikowano

Słyszałem, że w niedzielę na podpromiu ma się odbyć jakiś KJS, słyszał ktoś o tym?

nic mi na ten temat nie wiadomo :no:

Chodziło mi o to, żeby na spocie porozmawiać o tym, czy zbieramy się i podjeżdzamy gdzieś w okolice rynku. Tak jak Sławek mówi

myśle że dobry pomysł - taki przejazd przez miasto ( zarazem jakaś promocja dla naszego klubu ) :kox:

Opublikowano

:hi:bedzie mial ktos laptopa z programem bo potrzebuje zeby mi cos sprawdzono ...?

Opublikowano

Chodziło mi o to, żeby na spocie porozmawiać o tym, czy zbieramy się i podjeżdzamy gdzieś w okolice rynku. Tak jak Sławek mówi, trochę za późno w tym roku z organizacją czegokolwiek. Ja tam jaram się spotem bo nie byłem już chyba z 10miesięcy :decayed:Dlatego musimy w sobotę jakiś podkładzik zrobić - prawda Sławek? :gwizdanie:

Dokładnie tak :good: Oby nie za duży podkładzik, żeby wstac na spota w miare trzeźwym :decayed:

ja mam z tym zawsze problemy :drunk::evil:

Opublikowano
  • Autor

ja mam z tym zawsze problemy :drunk::evil:

:naughty: :naughty: :naughty::drunk: :drunk: :drunk::naughty:

Opublikowano

Właśnie mnie doszli słuchy, że Maćku jutro też się zjawisz u Sławka :drunk::yeah:

Opublikowano

Właśnie mnie doszli słuchy, że Maćku jutro też się zjawisz u Sławka :drunk::yeah:

:evil:

Opublikowano

Wczorajsza gołoledź mnie nie oszczędziła, a raczej mojego samochodu. Na parkingu ktoś mi zap****** w zderzak :wallbash:

Opublikowano

współczuje

wczoraj chciałem się dostać spod Łańcuta do rzeszowa, ale taka kicha, że podarowałem. Na podjeździe pod górkę ABS złapał mi jakiś błąd od tego buksowania kołami, a na skrzyżowaniu przytomny kolo uciekł przede mną i w taki sposób jestem cały, uff

kupuje łańcuchy-postanowienie noworoczne

Opublikowano

:hi:

Przyznawać się tu jak na spowiedzi: kto na mnie trąbił na światłach obok ZUS? Dziwnie znajome srebrne b5 Avant z naklejką :naughty:

Kierowca machał ale było za późno :cool1: