Opublikowano 28 Czerwca 201016 l pozdro dla błekitnego avanta B6 który pomykał wczoraj koło Podpromia o 16.00 a później obwodnicą na Łańcut . na klapie była naklejeczka klubowa
Opublikowano 28 Czerwca 201016 l pozdro dla błekitnego avanta B6 który pomykał wczoraj koło Podpromia o 16.00 a później obwodnicą na Łańcut . na klapie była naklejeczka klubowa a tyś czemu nie przyjechał?? :baseball:
Opublikowano 28 Czerwca 201016 l yyyyyyy..... nie dało rady. Ale byłem z Wami duchem p.s. dzisiaj robią mi ściemkę szybek
Opublikowano 28 Czerwca 201016 l :gwizdanie: :gwizdanie: no to teraz ciągniemy za słówka: mech15, krążyłem po Solinie i "szpot" mi przepadł. Na nastepnym SE przymierzysz :bicz3: :bicz3: :bicz3: [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 12:27_________________________________________________ dzisiaj robią mi ściemkę szybek dobra decyzja
Opublikowano 28 Czerwca 201016 l yyyyyyy..... nie dało rady. Ale byłem z Wami duchem p.s. dzisiaj robią mi ściemkę szybek napiszu kogo i jakie koszta
Opublikowano 28 Czerwca 201016 l tutaj kleili : http://www.auto-szyby.rzeszow.pl/ chapnął za to 450 peelenów. i bonus
Opublikowano 29 Czerwca 201016 l pozdro dla błekitnego avanta B6 który pomykał wczoraj koło Podpromia o 16.00 a później obwodnicą na Łańcut . na klapie była naklejeczka klubowa a dzięki a czemu to nie wpadłeś na spota też pozdrówka [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 22:53_________________________________________________gdzie dobrze a tanio robią przegląd klimy (komplecik) wszystko dzięki
Opublikowano 29 Czerwca 201016 l A ja koledzy muszę się pochwalić, że moja Niania już kolejny raz mnie nie zawiodła na dalekich wyprawach . 3500 km po wybrzeżu Adriatyku bez najmniejszego problemu. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Niestety z tego powodu spot przespałem.
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l gdzie dobrze a tanio robią przegląd klimy mój Kumpel robi dobrze i w dobrych cenach (np. nabicie klimy 80-100 PLN) tyle że 25 km od rzeszowa . 3500 km po wybrzeżu Adriatyku Bogacz ...
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l bracus - Hyżne (za Tyczynem). tyle że trzeba sie umawiać bo Chłopak ma w h.j roboty. Jest kierownikiem w SZIKu w Tyczynie ale wieczorami robi u siebie w garażu. nieraz mi grzebał w autach i powiem Wam że na placu widziałem nawet żelaza po 200.000 więc ma Gościu pojęcie. a ceny ? mnie zrobił kompletny rozrząd (z oryginalnymi częsciami) plus przegląd klimy plus nabicie za 1100 zeta jedyny minus - za podpięcie do kompa liczy sobie 40 zeta ale w końcu nie jest filantropem jak Ktoś będzie zainteresowany to dam nr na PW. i jeszcze jedno: macie pewność że dostaniecie dokładnie te części za które płacicie i że to będzie za***iście zrobione a ja mieszkam 300 metrów od Niego więc w tym czasie robimy grilla i leżymy pod parasolem ogladając d*py chodzące ulicą
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l daj nr na pw mam klimę do zrobienia po tym całym grzebaniu a na rodzimym "rynku" ceny... :shocked:
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l daj nr na pw mam klimę do zrobienia po tym całym grzebaniu a na rodzimym "rynku" ceny... :shocked: mówisz i masz.
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l A ja koledzy muszę się pochwalić, że moja Niania już kolejny raz mnie nie zawiodła na dalekich wyprawach . 3500 km po wybrzeżu Adriatyku bez najmniejszego problemu. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Niestety z tego powodu spot przespałem. :gwizdanie: dawaj jakies foty auta z CHORWACJI
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l P I L N E Witam Czy ma ktoś oponki do sprzedania najlepiej continental 205/55/R16 Dwie lub Cztery bardzo pilne . Potrzeba mi dla Kolegi Do A6
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l P I L N E Witam Czy ma ktoś oponki do sprzedania najlepiej continental 205/55/R16 Dwie lub Cztery bardzo pilne . Potrzeba mi dla Kolegi Do A6 Dzis moj pierwszy DIY na temat montazu i zasada dzialania przedniej szyby podgrzewanej http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_montaz_i_dzialanie_przedniej_szyby_podgrzewanej-t141026.0.html Trzeba sie niecpo napocic na klawiaturze aby wszystko wystukac sprawdzic i wklei fotki . Podziwiam za to wlasnie Bart-Sa nieźle ci wyszedł ten opis
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l c.d.n. to nie ostatni DIY A czy ktos nie widzial Slawqa pewnie po urodzinach Angeli leczy kaca
Opublikowano 1 Lipca 201016 l pozdro dla kolegi ze srebrnego Avanta B5 widzianego na Statoil k 11.30 tu wpisujemy kto kogo widzial http://www.a4-klub.pl/smf/rzeszow_podkarpackie_widziany_widziana-t140542.0.html