Opublikowano 23 Czerwca 201016 l dzieki mech15 potrzebuje dane od RS4 aby poprawnie zakodowac moja kiere wszystko mi dziala tylko przyciski glosnosci nie banglaja moj mechnior sprawdzi teraz w ASO
Opublikowano 23 Czerwca 201016 l dzieki mech15 potrzebuje dane od RS4 aby poprawnie zakodowac moja kiere wszystko mi dziala tylko przyciski glosnosci nie banglaja moj mechnior sprawdzi teraz w ASO i tak się składa, że ta niebieska jest serwisowana w tym samym ASO, gdzie pracuje twój mechanik - ty szpryciażu :decayed: :good:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 20:29_________________________________________________ PREZES na kiedy zaplanowałeś następnego spota??
Opublikowano 24 Czerwca 201016 l Autor PREZES na kiedy zaplanowałeś następnego spota?? Przecież prawie od dwóch tygodni pisze, że spot 27-go czerwca
Opublikowano 24 Czerwca 201016 l hehehe, następnym razem zrobię skrinszota, przed zapytaniem :decayed:
Opublikowano 26 Czerwca 201016 l Ja się nie pojawię bo już mam dwie panny w domu i ciężko wszystko teraz ogarnąć.
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l A ja kibicuję dzisiaj ostro anglikom no to faktycznie mogę mieć problem z przybyciem
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l ogladać opelka i bmw jak latalo bokiem hi a opelek sie dymił ps. zapodaj filma ...
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l ogladać opelka i bmw jak latalo bokiem hi a opelek sie dymił ps. zapodaj filma ... już już _________________________________________________ zapomniałem wam wspomnieć na spocie, Webber nieźle poleciał!! pozdro dla kolegi ze srebrnego 1,8T
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l a PEUGEOT 306 po tym co widziałem w końcówce meczu zapomniałem już o 306stce, ale fakt chłopaki pojechali po bandzie :polew:
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l dziennikarz podwadził mu nogę, żeby pstryknąć dobre zdjęcie :polew: nigdy nie przepadałem za Leszkiem :decayed:
Opublikowano 27 Czerwca 201016 l bylo troche atrakcji a PEUGEOT 306 Chyba od dziś coś mu kąty pouciekały Debilizm na potęge Ale trzeba przyznać że kolega z beemki siódemki coś tam był kumaty [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 20:43_________________________________________________ dziennikarz podwadził mu nogę, żeby pstryknąć dobre zdjęcie :polew: nigdy nie przepadałem za Leszkiem :decayed: Lubię Leszka w zielonym szkle