Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozdro dla kolegi ze srebrnego Avanta B5 widzianego na Statoil k 11.30 :hi:

pozdrawiam

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja chyba też pojadę o ile pogoda będzie ładna :) bo w sumie nie mam daleko ;)

wrclaguna a Ty nie bierzesz udziału w konkursie na najlepiej stuningowane auto zlotu ??

Opublikowano

no to najwidoczniej Cie z kimś pomyliłem :evil: :evil: :D

Opublikowano

mysle ze samochód nie mający około 30 neonów i z 500 diód nie został by doceniony :naughty: generalnie tak było w tamtym roku :> może (oby) się coś zmieniło :mysli:

Opublikowano

No to dziś widziałem jednego kandydata z diodami w wydechu, i to była zielona A-4 + zielone diody dookoła rury wydechowej :wallbash: ;(

Opublikowano

jest jakiś dobry sposób na zacieki po myciu na aucie ? mam dość tego pucowania bez rezultatu ;(

Opublikowano

Osobiście preferuję mycie bezdotykowe, w sezonie wiosenno-jesiennym jeżdżę na myjnię bezobsługową BP lub tą nową która powstała przy własnie tej stacji BP. A w lecie sam przed domem myję w ten sposób.

Na tych bezobsługowych mają dobry detergent/proszek, za 5zł da się tak auto umyć, że ani jednego zacieku nie będzie :cool1:

Opublikowano

Osobiście preferuję mycie bezdotykowe, w sezonie wiosenno-jesiennym jeżdżę na myjnię bezobsługową BP lub tą nową która powstała przy własnie tej stacji BP. A w lecie sam przed domem myję w ten sposób.

Na tych bezobsługowych mają dobry detergent/proszek, za 5zł da się tak auto umyć, że ani jednego zacieku nie będzie :cool1:

pewnie i połowy lakieru przy okazji :polew:

Opublikowano

5 lat myłem starą b5 i nic sie nie działo. Dodatkowo raz na miesiąc ręcznie woskowałem, dosyć dokładnie.

Mam sąsiada który myje co kilka dni ręcznie swoje auto, na słońcu pięknie widać miliony mikro rys od gąbek/ścierek/itp. :decayed:

Wszystko dla ludzi, wystarczy z głową używać.

Opublikowano

no niby bezdotykowe najlepsze, ale jak sie nie ma pod ręką 20 zł zeby dac za myjnie bezdotykowa to trza w domu ręcznie.. no i dzisiaj tak pucowalam auto 3 razy :| ciagle sie jebuckie zacieki robily i trzeba bylo od nowa jechac, bo wycieranie sciereczka nic nie dalo.. ehhh no coz ;] w dodatku moj bolid stoi bod sweetaśnym drzewkiem zwanym WISIENKA a z drugiej strony CZERESIENKA no i jak owocki przekwitnal to spadaja gdzie? na auto!!!! :angry: a na drzewach oprocz owocko co?? listeczki! i jak jakis postanowi zejsc z drzewa to gdzie leci? NA AUTO!!! :angry: a oprocz owockow i listeczkow co na drzewach siedzi? PTAKI!!! a co takie ptaki robia?? SRAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :ranting1: :rant: nie moglam sie tego paskudztwa doczyscic... ;( w dodatku sila z jaka dmuchal wode karcher przesuwala mnie z miejsca :( ciężki mój żywot..

Opublikowano

Witam, gdzie w Rzeszowie mogę kupić najtaniej listwy drzwiowe dolne do A4 B5 .

Opublikowano

:hi:

pytanie glownie do wrclaguna bo wiem ze myslisz o rezaniu solara czy moglbys mi podac jakie czesci potrzebuje zeby podmienic dachy ? mam zwykly

i drugie widzialem u Ciebie fajna oslone po prawej stronie :wink4: w komorze silnika, znasz numer czesci ?

bede zamawial cos w getem to bym wzial tez ta oslone :)

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na Spoty organizowane w Rzeszowie - najbliższy już 11-go lipa - sławeq "c" zgubiłeś :gwizdanie:

Opublikowano

Urodzinowo.. :punk: tzn mam 12-stego ale i tak przywiozę szampana :drunk: