Opublikowano 28 Grudnia 201015 l 22.08.2010 Spot A4-Klub.pl Rzeszów - Podpromie . [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:00_________________________________________________Takie tam bajery ale teraz to driftami latają i nawet poloneziki :> :>
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l czemu dzisiaj akurat ? masz jakas okazje czy po prostu są smaki ? chcialem dac do obszycia raczke recznego i we Dwoch nie dalismy rady jej zdjac a podobno jest na wcisk
Opublikowano 28 Grudnia 201015 l czemu dzisiaj akurat ? masz jakas okazje czy po prostu są smaki ? smaki
Opublikowano 29 Grudnia 201015 l jakby się ktoś wybierał na wycieczkę z Łańcuta do Rzeszowa "czwórką" to ostrzegam, że na wylocie z Łańcuta stoi nowe Punto (a w nim jełop który się cieszy jak widzi hamujące auta) w wyblakłym zielonym, albo niebieskim kolorze z uchyloną klapą bagażnika. Za autem jest schowana niespodzianka która robi fotki
Opublikowano 29 Grudnia 201015 l na takie slisko kto by szybko jechal he he wiesz kto ...gdzie moje 50 zł? wczoraj tankowałem
Opublikowano 30 Grudnia 201015 l FVA- Tow Rope Fail[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 17:44_________________________________________________i jeszcze takie: http://4gifs.com/gallery/d/151580-3/Sadie_workout.gif
Opublikowano 30 Grudnia 201015 l jakby się ktoś wybierał na wycieczkę z Łańcuta do Rzeszowa "czwórką" to ostrzegam, że na wylocie z Łańcuta stoi nowe Punto (a w nim jełop który się cieszy jak widzi hamujące auta) w wyblakłym zielonym, albo niebieskim kolorze z uchyloną klapą bagażnika. Za autem jest schowana niespodzianka która robi fotki siema niom to punto już jest od jakiegoś czasu a i nowa brawa pozdro a mechu15 myślałem że jechałeś wczoraj na niepodległośći żółte A4 Avant ale to nie ty chyba
Opublikowano 30 Grudnia 201015 l U mnie tu jakiś łebol żółtym s4 b5 w sedanie często przejeżdrza rocznik 98-99 FAJOWA Trzeba coś wykombinować na drodze i go wysadzić. Zawsze to se troche pojeżdrzę zanim mnie zgarną Jak by co to chciałem się tylko przejechać
Opublikowano 30 Grudnia 201015 l Panowie mam prośbę, trzeba mi zrobić VT z czarnymi lampkami. Ogarnia ktoś temat?
Opublikowano 31 Grudnia 201015 l Koledzy mam prośbę, potrzebuję namiar na mechaników z okolic chyba Łańcuta, którzy zajmują sie Audi, podobno szpece od wszystkiego. Było kiedyś o tym na forum ale nie mogę znalezdz. Dajcie adres i nr tel do nich tu albo do mnie ma PW. Dzięki
Opublikowano 31 Grudnia 201015 l Koledzy mam prośbę, potrzebuję namiar na mechaników z okolic chyba Łańcuta, którzy zajmują sie Audi, podobno szpece od wszystkiego. Było kiedyś o tym na forum ale nie mogę znalezdz. Dajcie adres i nr tel do nich tu albo do mnie ma PW. Dzięki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32258.0 Mechanik Łąka 608812779