Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiedy next spot?

Pewnie za tydzien :)

Opublikowano

22-go wypada spot a wtedy Podpromie będzie zajęte bo jest Finał Pucharu Polski w siatkówce. Moze na tygodniu zrobimy spota?

Opublikowano

22-go wypada spot a wtedy Podpromie będzie zajęte bo jest Finał Pucharu Polski w siatkówce. Moze na tygodniu zrobimy spota?

Zróbmy w niedziele ale np. zjedźmy się na poarking za McDonaldem koło WSK a puźniej może jakiś wspólny przejazd :cool1:

Spoty na tygodniu są :thumbdown:

Opublikowano

Spoty na tygodniu są :thumbdown:

Na tym ostatnim spocie w tygodniu było więcej ludzi niz w niedziele...

Opublikowano

Moze być na tygodniu :) ...póki snieg jest :naughty:

Opublikowano

Myślałem o spocie w tygodniu na parkingu pod MH czyli bez znaczenia czy jest śnieg czy nie :wink4:

Opublikowano

Panowie co jest qźwa, jak zaczęło mrozić zapala mi sie bremsen czerwony, 3 razy śpiewa a potem świeci się pomarańczowa na fisie takie coś (O)

Dodam, że ręcznego prawie wcale nie używam więc i nie stąd pewnie

Jakby ktoś mógł zabrać na Spota Lapka żeby to sprawdzić ... będę bardzo wdzięczny :hi:

Opublikowano

Panowie co jest qźwa, jak zaczęło mrozić zapala mi sie bremsen czerwony, 3 razy śpiewa a potem świeci się pomarańczowa na fisie takie coś (O)

Jakby ktoś mógł zabrać na Spota Lapka żeby to sprawdzić ... będę bardzo wdzięczny :hi:

Sprawdz płyn hamulcowy :) I pewnie niedlugo klocki do wymiany z przodu jak ci sie zapaliła żółta kontrolka (O) :wink4:

Opublikowano

Sprawdz płyn hamulcowy :) I pewnie niedlugo klocki do wymiany z przodu jak ci sie zapaliła żółta kontrolka (O) :wink4:

Wiesz co, płyn owszem sprawdzę ale z moich obserwacji wynika, że jak były mroziki z miesiąc temu też mi się pokazało tak ze 2 dni a potem nic, spokój

teraz od 3-4 dni co też złapał przymrozek znów zaczęło świecić (O)

może to czujniki ABS albo coś?

sprawdzi to na kompie? pawnie tak

Opublikowano

Tak czy siak trzeba sprawdzić :) Mozliwe ze jeszcze gdzies wtyka od czujnika klockow sie poluzowała albo kabelek jest przetarty

Opublikowano

Panowie, stok w Przemyślu super. Śpieszcie się bo odwilż idzie

Opublikowano

Czyli kiedy SPOTA mamy ? w tą niedziele :)

Opublikowano

Pewnie, niech będzie w niedziele 22.01.2012 na parkingu za wulkanizacją na Hetmańskiej przed bramą WSK!

proste? :rolleyes:

Opublikowano

Czyli jest cos na PODPROMIU :mysli:

Opublikowano

Czyli jest cos na PODPROMIU :mysli:

tak, Sławek już pisał :tongue4::decayed:

22-go wypada spot a wtedy Podpromie będzie zajęte bo jest Finał Pucharu Polski w siatkówce.