wrclaguna Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja jezdze z kamerką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja jezdze z kamerką Ja też się przymierzam. Powiedz Grzesiu ile trzeba zapłacić za tego rodzaju sprzęcik, żeby to nie było jakieś strasznie kosmiczne, ale żeby też jakość nagrania była jakaś w miarę możliwa. Oglądałem jakąś za 150zł ale nie wiem czy to jest coś warte czy potem wyjdą pixele na pół ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Od 120-150 PLN smiało kupisz moja szła z Chin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Czyli ta którą polecał mi sprzedawca nie była pewnie wcale taka zła Dzięki Grzesiu! Wróciłeś już do formy? Ze zdrówkiem OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 ĐвŃОйŃŃ Ń ĐťŃĐ´ŃПи ŃноŃНО ŃĐľŃониоП bus with the people fell into the river - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Pany gdzie kupie żarniki hid od ręki w Rzeszowie albo okolicach. Wiem wiem ze hid .... najlepiej 5000 K co by nie kusić za bardzo niebieskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_RZ Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Pany gdzie kupie żarniki hid od ręki w Rzeszowie albo okolicach. Wiem wiem ze hid .... najlepiej 5000 K co by nie kusić za bardzo niebieskich Xenonmarket jakby Cię coś interesowało, pisz do mnie na prv zrobimy możliwość odbioru w Rzeszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 4-dniowa fala upałów, będzie 37 stopni | TwojaPogoda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ja jezdze z kamerką Ja też się przymierzam. Powiedz Grzesiu ile trzeba zapłacić za tego rodzaju sprzęcik, żeby to nie było jakieś strasznie kosmiczne, ale żeby też jakość nagrania była jakaś w miarę możliwa. Oglądałem jakąś za 150zł ale nie wiem czy to jest coś warte czy potem wyjdą pixele na pół ekranu Ja mam z Auchana za jakies 80 zł i daje rady super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ja jezdze z kamerką Ja też się przymierzam. Powiedz Grzesiu ile trzeba zapłacić za tego rodzaju sprzęcik, żeby to nie było jakieś strasznie kosmiczne, ale żeby też jakość nagrania była jakaś w miarę możliwa. Oglądałem jakąś za 150zł ale nie wiem czy to jest coś warte czy potem wyjdą pixele na pół ekranu Ja mam z Auchana za jakies 80 zł i daje rady super sprawa Tak z ciekawości: ile czasu może nagrywać to urządzonko (i na jak dużej karcie pamięci)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 długość nagrania od karty pamięci jaka kupisz i ile nagrywasz ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- a bez ładowania bateria ok 2 godzin dziala nie ładowana ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- był ktoś na spocie ? ja zajechałem ale przed 18 i nic cisza nikogo :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ekipa nie może się zebrać, zresztą w takich warunkach lepiej urządzić nocny spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Chłopaki, czy gdzieś w Rzeszowie można wypożyczyć bagażnik na rowery ? a może któryś z Was posiada do sedanka na dwa rowerki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyk Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Na nocny spot chętnie bym się pisał. Ale żeby chociaż kilka osób zadeklarowało obecność , a nie tak jak zawsze 2 może 3 samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 jestem za ale chyba najlepiej w piątek:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Piątek 21.00 odpowiada ?? Podpromie albo parking przy Novej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Będę wracał z pracy w piątek przed 22, więc może jeszcze uda mi się Was zastać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Zawsze można zrobić o 22:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi