Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarko kto ci ustawiał kąt wtrysku i ile wziął za robotę , myślę tak jak mowiliscie wczoraj razem z Slawkiem żeby zmienić kąt wtrysku podobno mam za duży z tego co mi mówił Sławek

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dzięki za spotkanie, była duża frekwencja mimo niepewnej pogody :)

Dzięki Sławek za skasowanie serwisu :)

Pozdrowienia dla Wszystkich i do następnego.

:hi:

ja dziękuję Sławkowi, że poświęcił cały swój czas na moje kodowanie modułu ESP. Mimo, że się nie udało to wielkie dzięki za walkę i poświęcony czas. Tempomat działa, więc coś na + :)

Do następnego spotkania

Nie ma za co.:hi: Nie wiadomo czemu nie było reakcji czujnika skrętu, chyba trzeba będzie spróbować z inną taśmą (lub ze starą 6pin na chwilę), bo niemożliwe żeby nie poszło mimo sterownika ABS 8.0

Jarko kto ci ustawiał kąt wtrysku i ile wziął za robotę , myślę tak jak mowiliscie wczoraj razem z Slawkiem żeby zmienić kąt wtrysku podobno mam za duży z tego co mi mówił Sławek

Niby nie takie trudne.. http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-ajm-ustawianie-kata-synchronizacji-pd-fotostory-60993/ :wink:

Opublikowano
Jarko podobno mam za duży z tego co mi mówił Sławek

Harry... proszę, nie publicznie :wstydliwy:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

:polew:

:polew::polew::polew:

Opublikowano
DynóVWka 2014 - short official on Vimeo Jarek łapnołeś sie na demo z dynówy :naughty::naughty:
Opublikowano

No :decayed: jest i Zieluu oraz mój kumpel ze Śląska :grin:

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

ale brakuje mi trzeciego Muszkietera czyli Tomkaxhc a pojechał z nami. Czyżby to był ten moment kiedy był z hostessami za WC w krzakach ??? :eusathink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

ale brakuje mi trzeciego Muszkietera czyli Tomkaxhc a pojechał z nami. Czyżby to był ten moment kiedy był z hostessami za WC w krzakach ??? :eusathink:

:grin: Tomek obieżyświat? :decayed:

Opublikowano

Pany ja z pytaniem , nadchodzącej super i grubej imprezy w Radawie o to link https://www.facebook.com/events/480142165430279/

kto was wybiera się oprócz mnie , ja tam będę ja zwykle i będzie chola chola :D

Opublikowano
Pany ja z pytaniem , nadchodzącej super i grubej imprezy w Radawie o to link https://www.facebook.com/events/480142165430279/

zapewne będę ale 2oo audiolka zostaje w domu :)

Opublikowano

zapewne będę ale 2oo audiolka zostaje w domu :)

super :decayed: widzimy się tam , pokaż motor żebym mógł Cię złapać :grin: , a kto jeszcze by przyłączył się ?? , najlepiej na cały weekend a można od soboty do niedzieli :banan:

Opublikowano

teeeeee kurna ja mam dowody kto obsciskiwal hostessy :naughty:

Opublikowano

ooo tak trzymaj je aż do następnego spotu :decayed: , szkoda że w tą niedzielę nie byłeś :kwasny: , Jarko był z Panną i trza było pokazywać :naughty:

Opublikowano

ooo tak trzymaj je aż do następnego spotu :decayed: , szkoda że w tą niedzielę nie byłeś :kwasny: , Jarko był z Panną i trza było pokazywać :naughty:

eee nie bo by mnie juz na sniadanie nie zaprosil :wink:
Opublikowano

nikt nie skusi się na przyjazd do radawy :decayed:

Opublikowano

tomekhxc - szaszłyki na śniadanie to tylko chyba ja serwuję :grin:

ale skoro Ty, Zieluu i Marek żyjecie do dzisiaj to chyba takie złe nie były :kox:

Opublikowano

Grzesiu chcesz kupić czy pożyczyć? Małego w sensie 10/11 cali?

Opublikowano

Chce kupić :wink:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

Tankowałem na Statoil ul .Rejtana ( gdzies około 19.00) , odjezdzajac na przeciw mnie koło hotelu spotkałem Munka Staszczyka z T.LOVE :banan:

Z wrazenia spytałem go jak dojechac na Most Zamkowy :grin::facepalm:

Opublikowano
Chce kupić :wink:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

Tankowałem na Statoil ul .Rejtana ( gdzies około 19.00) , odjezdzajac na przeciw mnie koło hotelu spotkałem Munka Staszczyka z T.LOVE :banan:

Z wrazenia spytałem go jak dojechac na Most Zamkowy :grin::facepalm:

:grin: i jak pokazal droge?