Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Siema koledzy gdzie najbliższy spot ? Na podpromiu czy teraz w zimowym okresie gdzie indziej jest ?
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l co ostro , nic nie ostro. Ostro to Zieluu wczoraj było jak zostałeś sam na sam z Dwiema Studentkami i flaszką... co złego to nie ja ... ta Kornel sie ochlał usną na podłodze a studentki poszły dalej na impreze
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l nie żartował z tymi ramkami autorudy , jeszcze parkuje w miejscu dla małych dzieci na postojówkach
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l A to jak tak to tak tylko te ramki nie pasują Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Grudnia 201411 l Nooo ... byłem z dziećmi : Zieluu i tomekxhc a jak jest sam to parkuje na inwalidów
Opublikowano 18 Grudnia 201411 l Nooo ... byłem z dziećmi : Zieluu i tomekxhc a jak jest sam to parkuje na inwalidów Bydlak... naucz się lepiej grać w kręgle ponieważ wczoraj dałem Ci manto stulecia
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Nooo ... byłem z dziećmi : Zieluu i tomekxhc a jak jest sam to parkuje na inwalidów No i w sumie wszystko by się w rzeczywistości pokrywało
Opublikowano 23 Grudnia 201411 l prawdopodobnie następny spot po nowym roku Edytowane 23 Grudnia 201411 l przez harry19-19
Opublikowano 23 Grudnia 201411 l prawdopodobnie następny spot po nowym roku Harry - Twoja spostrzegawczość mnie onieśmiela ...
Opublikowano 23 Grudnia 201411 l prawdopodobnie następny spot po nowym roku Harry - Twoja spostrzegawczość mnie onieśmiela ... no to będę musiał tutaj składać życzenia nowo roczne
Opublikowano 23 Grudnia 201411 l witam może i ja bym się zapisal na jakiś spocik jest jakas lista żeby się zapisac czy jak to wygląda jest tu jakiś szefik informator jestem z kolo jarosławia i chwtnie na jakies spocik bym się ruszył pozdro
Opublikowano 23 Grudnia 201411 l witam może i ja bym się zapisal na jakiś spocik jest jakas lista żeby się zapisac czy jak to wygląda jest tu jakiś szefik informator jestem z kolo jarosławia i chwtnie na jakies spocik bym się ruszył pozdro Data spotów jest aktualizowana na bieżąco, nie ma żadnych zapisów tylko siadasz w samochód i jedziesz, Jest nas coraz więcej z Jaro więc można by się było zgadać i jeździć razem.
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l witam może i ja bym się zapisal na jakiś spocik jest jakas lista żeby się zapisac czy jak to wygląda jest tu jakiś szefik informator jestem z kolo jarosławia i chwtnie na jakies spocik bym się ruszył pozdro Data spotów jest aktualizowana na bieżąco, nie ma żadnych zapisów tylko siadasz w samochód i jedziesz, Jest nas coraz więcej z Jaro więc można by się było zgadać i jeździć razem. O to to fajnie by to wyglądało jeszcze jeden kolega by znami jechał , jechała by nas 4-ka A spotkanie też można zrobić z Jarosławiu Edytowane 24 Grudnia 201411 l przez harry19-19
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l no a że ja jestem Jarosław a Wy z Jarosławia to wychodzi na to że jestem Waszym Ojcem o laboga... spłodziłem Harrego ...
Opublikowano 24 Grudnia 201411 l no a że ja jestem Jarosław a Wy z Jarosławia to wychodzi na to że jestem Waszym Ojcem o laboga... spłodziłem Harrego ... :grin: