Slawek Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam tomekhxc pytales się kiedy oddam status klubowicza, właśnie dzisiaj zrezygnowałem po dłuższy przemyślach ,oddałem serce klubowicza dla Poźka NIE popieram! Zachowałeś się jak gówniarz, a nawet jak gufniasz.
waldi1326 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam tomekhxc pytales się kiedy oddam status klubowicza, właśnie dzisiaj zrezygnowałem po dłuższy przemyślach ,oddałem serce klubowicza dla Poźka NIE popieram! Zachowałeś się jak gówniarz, a nawet jak gufniasz. Racja
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam tomekhxc pytales się kiedy oddam status klubowicza, właśnie dzisiaj zrezygnowałem po dłuższy przemyślach ,oddałem serce klubowicza dla Poźka Harry co Ty masz z tym pozkiem? Ostatnio w innym wątku też jakiś zaczepny tekst napisałeś pod jego adresem. Rezygnowanie z Klubowicza bo poziek coś tam jest śmieszne i dziecinne.
Gość Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Witam tomekhxc pytales się kiedy oddam status klubowicza, właśnie dzisiaj zrezygnowałem po dłuższy przemyślach ,oddałem serce klubowicza dla Poźka NIE popieram! Zachowałeś się jak gówniarz, a nawet jak gufniasz. Perfekcyjnie Sławek napisał. Ludzie we wsi gadają że siedzi na tym drugim Forum Audi drim tim czy jak Im tam , nasłucha się pierdół a później takie akcje robi nasz Durex. Edytowane 12 Lutego 2016 przez R7 JAREK
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie chciałem tego wprost pisać, ale Jarek trafił w sedno. Chyba Harry za dużo przebywasz w innym towarzystwie i za bardzo bierzesz do siebie co w tym towarzystwie się mówi/pisze. Zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze w moim kierunku nie rzucasz jakiś aluzji..., ja na tamtym forum pewnie mam podobną opinie jak poziek
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Nie chciałem tego wprost pisać, ale Jarek trafił w sedno. Chyba Harry za dużo przebywasz w innym towarzystwie i za bardzo bierzesz do siebie co w tym towarzystwie się mówi/pisze. Zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze w moim kierunku nie rzucasz jakiś aluzji..., ja na tamtym forum pewnie mam podobną opinie jak poziek Sławeq Wiesz dlaczego nie piszę twoim kierunku i nie rzucam aluzji , bo jakbyś napisał to co napisał poziek to uwierz mi ,rzucałbym i w twoim kierunku. przeczytałem wszystkie tematy i to co poziek pisał. Po tych jego pisania poznałem że lubi zmieniać tematy lubi też powracać do starych tematów ale niestety nie potrafi przepraszać za swoje błędy bo inni faktycznie mieli rację , kłamie. Następna sprawa niech sie cieszy ze nazbierał trochę serduszek od klubowiczów. Mówisz o tym wątku ?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340957-b5-battal-co-dalej-tworzymy-cos-nowego/ Podobno jestem śmietanką i ferajnym ale ma szacun do ludzi którzy zrezygnują statusu klubowicza. Tyle temacie w mojej strony kończę wymianę zdań szkoda to ciągnąć dalej. Dawno mówiłem i pisałem że będę zrezygnował statusu klubowicza ale dzisia podjąłem decyzję. To moja sprawa i decyzja że zrezygnowałem statusu klubowicza. Edytowane 12 Lutego 2016 przez harry19-19
tomekhxc Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 setup w garażu , gwint jeszcze na regale
Gość Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) jako że Tomek jest zbyt skromny pozwólcie że ja przyszpanuję Jego letnim setupem Edytowane 14 Lutego 2016 przez R7 JAREK
tomekhxc Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 kopiowanie cudzych zdjęć jest karalne
Hołowczyc20 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja tym razem odpadam bo muszę być w robocie
Gość Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja może wpadnę, będzie tomek abc , Perfecto, Zieluu. Durex też pewnie zajedzie chyba że zrezygnuje ze statusu bywalca na spotach :v
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja może wpadnę, będzie tomek abc , Perfecto, Zieluu. Durex też pewnie zajedzie chyba że zrezygnuje ze statusu bywalca na spotach :v[/quoteJeżeli chcesz tak, to mogę spełnić to dla Ciebie , już więcej harusia na spotach nie zobaczysz
Gość Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Nigdy w życiu Harry. Jesteś esencją tych spotów. Bez Ciebie to nie ma sensu bytu. To tak jakby pod Grunwaldem w 1410 nie było Krzyżaków .
Slawek Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja mam zalecenia lekarza - leżeć, bo nigdy nie wyleżałem i zawsze nawracało. Ale może się wybiorę na chwileczkę, bo pogoda w miarę ładna. Harry na spot - MARSZ!
waldi1326 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja tez przyjadę ale z lekkim poślizgiem
Rekomendowane odpowiedzi