alfar Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Będę! Do zobaczenia Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_c1 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dzięki Panowie, miło było poznać! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dzięki Panowie, miło było poznać! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaRównież i do zobaczenia w nowym roku. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Fajny spocik. Cieszę się że nie goniłem na darmo Przyjemność po mojej stronie z poznania pozytywnie zakręconych chłopaków z Podkarpacia. Myślę że w Nowym Roku będę częściej zaglądał Pozdrawiam Edytowane 17 Grudnia 2017 przez krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Fajny spocik. Cieszę się że nie goniłem na darmo [emoji4] Przyjemność po mojej stronie z poznania pozytywnie zakręconych chłopaków z Podkarpacia. Myślę że w Nowym Roku będę częściej zaglądał Pozdrawiam Zapraszamy częściej Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Wesołych Panowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Wesołych Panowie ! Dzięki i zdrówka dla Was wszystkichWysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Wesołych bombek, złotych trąbek, Anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady I udanej Pasterki bez żadnej usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 https://www.facebook.com/events/526211657762166/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_c1 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 https://www.facebook.com/events/526211657762166/ Właśnie wczoraj to miałem wstawić i spytać czy to "konkurencja" czy łączymy siły? :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy24 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dokładnie określi się ktoś zorientowany? Na temat sobotniego dużo wiadomo i sam się wybieram a ten niedzielny?? Może faktycznie lepiej połączyć się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Kupiłem w końcu fure to też wypada wpaść w niedziele się przedstawić Gdzie stajecie dokładnie? Wjeżdżacie przez podpromie czy ten parking od Filharmonii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy24 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Nie wiem czy organizator wziął pod uwagę to że 14 jest WOSP więc temat spotu może być ciężki - ale zapraszamy w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wpadnę w sobotę [emoji6]Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_c1 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jak zdążę zrobić hamulce to też się pewnie pojawię Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja z kolei w sobotę raczej nie dam rady. Dajcie znać czy ktoś będzie w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Będzie ktos dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Wpadne jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 To ja tez będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 2 godziny temu, wrclaguna napisał: Wpadne jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi