Kamaz1980 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Będzie ktoś dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Będzie ktoś dzisiaj ?Ja będę na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinus777 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Witam kolegów może jakiś spocić w lutym by zorganizował ??? w końcu dzień zakochanych a my przecież kochamy swoje fury :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Może ktoś chętny na spota w czwartek (08.02) wieczorkiem tam gdzie zwykle? Ja w weekend nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo_c1 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja mogę Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Może jednak tak jak w temacie zostawmy ten 11.02 o 16.00, powinienem się wyrobić Ktoś jeszcze będzie w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Może jednak tak jak w temacie zostawmy ten 11.02 o 16.00, powinienem się wyrobić [emoji4] Ktoś jeszcze będzie w niedziele? Niedziela jest ok, ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Godzinę temu, alfar napisał: Niedziela jest ok, ja będę Tylko tym razem wpadaj Audi a nie Tolkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Ktoś będzie w niedziele bo nie wiem czy mam zarywać weekend u teściowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Kto się dzisiaj wybiera na zlot ? Ja planuję być, umyję furę i podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 W dniu 9.02.2018 o 20:33, Damianq napisał: Ktoś będzie w niedziele bo nie wiem czy mam zarywać weekend u teściowej? Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Coś mało chętnych , Ja podjadę na pewno, zapraszam kto ma ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Sory chłopaki nie dalem rady dzisiaj Wczoraj kawalerski miałem i dopiero zaczyna puszczać... Edytowane 11 Lutego 2018 przez Damianq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Sory chłopaki nie dalem rady dzisiaj [emoji20] Wczoraj kawalerski miałem i dopiero zaczyna puszczać... Looz. Sam byłem, jakoś nikomu się nie chciało podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Coś w sobotę albo niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samsung19 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 W dniu 11.02.2018 o 21:43, alfar napisał: Looz. Sam byłem, jakoś nikomu się nie chciało podjechać Gdybym wiedział to bym zaglądnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Ja jutro jestem jak coś Edit: Bylem sam Edytowane 25 Lutego 2018 przez Damianq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ja jutro jestem jak coś [emoji4] Edit: Bylem sam [emoji20] Ja dzisiaj z rodzinką na sankach Trzeba się zgadać za dwa tygodnie na bank i będzie nas dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1326 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 WItam Panowie. Nie ma koś do oddania zwykłych czarnych lub soul foteli do B6 za jakąś dobrą flaszeczkę ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 W dniu 27.02.2018 o 20:02, waldi1326 napisał: WItam Panowie. Nie ma koś do oddania zwykłych czarnych lub soul foteli do B6 za jakąś dobrą flaszeczkę ?:D Dawaj na PW, dogadamy się, mam wszystko fotele (podgrzewane)+kanapa+boczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi