Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie radio do a4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ,zamierzam zmienić radio z concert2 na inne,jakie było by najlepsze?

Opublikowano

polecam bns 5,0 naprawdę fajnie gra a można kupić za nie wielkie pieniądze no i masz ori

Opublikowano
  • Autor

co to jest za radio?

Opublikowano

tylko rns-e :wink:

Opublikowano
polecam bns 5,0 naprawdę fajnie gra a można kupić za nie wielkie pieniądze no i masz ori

Zmieniająć Concert II na BNS 5.0 dużo trzeba grzebać ? Co konkretnie należy zrobić ?

Opublikowano

no niestety musisz zmienić kosz z 1 din na 2 din dociąć panel klimatronica lub kupić na dwa din trochę zabawy jest ale warto

Opublikowano
no niestety musisz zmienić kosz z 1 din na 2 din dociąć panel klimatronica lub kupić na dwa din trochę zabawy jest ale warto

czyli kosz na 2 din. I coś z klimatronikiem trzeba jeszcze ciachać ?

Opublikowano

możesz kupić już ogi do kosza 2 din ale ja osoboście przycinałem i wyszło super

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:09 ----------

cena takiego kosza to od 120 do 150zł

Opublikowano

Jak wyszło Ci docięcie klimatronica ? Masz jakieś fotki z tej operacji?

możesz kupić już ogi do kosza 2 din ale ja osoboście przycinałem i wyszło super

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:09 ----------

cena takiego kosza to od 120 do 150zł

Opublikowano

niestety nie ale wyszło bardzo dobrze nie widać żeby była docinana po troszeczke docinałem i przymiarka aż wkońcy weszło :decayed:

Opublikowano

a elektrycznie / elektronicznie nic nie trzeba dłubac? mam u siebie symphonyII. czy wtyczki sa p&p? co bedzie potrzebne żeby navi w tym działało?

Opublikowano

Jest na forum temat "RNS od A do Z" tam jest wszystko pięknie opisane lecz niestety nie mogę go znaleźć a szukajka nic nie mówi :facepalm: Aby wsadzić zwykłe symphony wystarczy wsadzić kosz 2din i klimatronik, jeśli chcemy przejść ze zwykłego concertII na RNSe trzeba naturalnie wsadzić kosz 2DIN i klimatronik, do tego trzeba pociągnąć CANY z licznika, zakupić adapter ISO - ISO2 i przejsciówke anteny. Żeby mod miał ręce i nogi należy zamontować ori antene na dach, zostaje tylko kodowanie. Nisko budżetowy projekt zmieści sie w ok 700zł, wsadzenie RNSe tak jak robiła to fabryka to koszt ok 2500-3000zł. Jeśli ktoś choć raz pobawi sie RNS-e i zobaczy piękne logo CCCO na wyswietlaczu po przekręceniu kluczyka, zapomni o najnowszych ALPINACH i innych wynalazkach :wink:

Opublikowano

kostki są p&p ale może dostaniesz już z radiem ja kupiłem na allegro za 50 zł a co do navi to nie wiem bo nie mam wiem tylko że mapy musisz mieć ogi na cd a podobno nie jest tania

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

no proszę lukaszooo jadnie ci to opisał :decayed:

Opublikowano

Ładnie opisane jest w temacie który podałem, jest mnóstwo zdjęć i kupa podstawowych informacji. Kiedyś był w dziale WARSZTAT ale nie mogę sie do niego dokopać :wallbash:

Opublikowano
Ładnie opisane jest w temacie który podałem, jest mnóstwo zdjęć i kupa podstawowych informacji. Kiedyś był w dziale WARSZTAT ale nie mogę sie do niego dokopać :wallbash:

:szukaj::decayed:

Opublikowano

Wpisz to w szukajke i zobacz co pokaże :grin:

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

Wkońcu znalazłem, forumowa szukajka nie znalazła a wujek Google odrazu :decayed:[ALL] RNS-E od A do Z

Opublikowano

Do B6 to tylko RNS-E - pieknie sie prezentuje, ladnie gra plus dorzucajac troche kaski masz navi (calkiem dokladne mapy), telefon. Dokladajac nieco wiecej mozesz miec DVD, kamere cofania. Pewnie jak sie troche poreza to i playstation by dalo radę podpiąć. Pytanie ile chcesz wydać ale jak zmieniasz kosz na 2DIN to az sie prosi zeby RNS-E wsadzic :)

Opublikowano

Też właśnie będę przerabiał ten temat. Wyjścia ze zwykłego kaseciaka ze zmieniarką na coś sensownego.... ;/ problem w tym że na same graty do RNS-e trzeba szykować minimum 2 koła.

Jeśli chodzi o tańsze rozwiązanie które podoła to założyć tablet tuż nad radiem, na wysokości 2 nawiewów i podpiąć go pod emulator zmieniarki w radiu, nie mniej co z zasilaniem ;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zasilanie tableta bardzo latwo zrobisz. Ladowarki do TABow maja wyjscie 1,5A wiec luzik. Z kolei 500mA wystarczy do podtrzymsnia pradu, bez ladowania. Najprostszy sposob to przelotka z gniazda zapalniczki na USB ew lekko zmodyfikowana. Wiekszy problem z wtyczka przy tablecie zeby to ladnie wygladalo...:confused:

Opublikowano

tylko rns-e