variocustoms Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam, ma może ktoś patent jak wyjąć obicie półki, wykręciłem śruby, zatrzaski, półka luźna ale nie wychodzi, zapiera się na boczkach, czy jest konieczne zdemontowanie boczków? Muszę ją wygłuszyć bo przy bassach rzęźi na maxa. dzięki za pomoc B@rt
tommylee Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 niestety musisz zdjąć boczki, robiłem to u siebie, trochę roboty jest ale da się to zrobić
variocustoms Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 Dzięki za odpowiedź, w tych upałach to kiepsko się robi, tak mi się wydawało, że wyrywanie półki nie jest dobrym rozwiązaniem. Pozdro B@rt
mydlo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Właśnie, ta półka tak hałasuje że ręce i nogi. Jak uporasz się z problemem to opisz co zrobiłeś, też bede musiał z tym podziałać
variocustoms Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 OK mydlo, mam zamiar wykleić półkę gąbką, mam kilka plastrów, chyba drżenie zredukuję bo jednak ten sub robi zamieszanie w bagażniku, swoją drogą dali d*py w fabryce bo półka jest luźna na podszybiu i przez to te hałasy. pozdro
mydlo Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 No ja też próbowałem wkładać gąbki między tą półke a te blachy ale efekt niezadowalający. Zauważylem że hałas dochodzi od tej metalowej siatki w półce, jak ją docisnełem to już tak nie hałasowało.
Rekomendowane odpowiedzi