DamianIno Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 A jaki cleaner będzie odpowiedni do tego wosku??
Radex121 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podpianm sie pod pytanie DamianIno
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja bym odpuścił megsa, a do ciemnego lakieru polecam taki zestaw LUSSO ORO WOSK CARNAUBA - TESTER POCZUJ LUKSUS - ShowCarShine - Detailing Shop + LUSSO REVITALIZING CREME 236ML - PRE WAX CLEANER + GLAZE GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop Lub inny wosk COLLINITE ZESTAW 915 Ekskluzywny GRATIS 2 MIKROFIBRY - ShowCarShine - Detailing Shop POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX RED NATURALNY WOSK - ShowCarShine - Detailing Shop
simplus Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 To jeszcze ja Teraz jak więcej poczytałem to pewnie kupiłbym co innego
Griffe Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Megs!!! Megs!!! Megs!!! Otwierasz sklep z kosmetykami, czy masz zamiar zajac sie poleorwaniem na szersza skale? Megs to dobre kosmetyki, korzystaj z tego co masz:wink:
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 To jeszcze ja Teraz jak więcej poczytałem to pewnie kupiłbym co innego http://s22.postimg.org/vks6gcg6l/DSC_1526.jpg o cholera niezla wystawka szacun sporawo tego .....
simplus Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 A dziękuje Miałem możliwość sprowadzenia kosmetyków z "US-a" w rewelacyjnych cenach Kolega który to kupował miał podpisaną jakąś umowę z dystrybutorem Meg-sa czy jakoś tak ... więc niektóre ceny były naprawdę rewelacyjne (Za polerkę DA płaciłem około 300 pln + transformator). Ale niestety była to ... jednorazowa możliwość Dlatego stwierdziłem, że warto się zaopatrzyć w większą ilość. Ale z Wosku niestety nie jestem zadowolony ... dlaczego ... tragicznie przyciąga kurz. Nie wiem gdzie leży problem ale byle jakie "Tempo" tak się nie zachowywało. Jest jeszcze możliwość, że to jest wina lakieru bo Vectra którą jeszcze mam była mocno przemalowana z względu na porysowanie... ale za tydzień się okaże jak w obroty zostanie wzięta moja "A4":whistling: Jak będzie to samo ... zmieniam wosk na Zymol
TrollGun Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 U mnie też co nieco się uzbierało Skromnie, ale na jakiś czas chyba wystarczy
_Makki_ Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 To moze i ja wrzuce co nieco Zymöl: -2x Destiny -Vintage -2x Atlantique -Titanium -Glasur -2x Concours -Royale Dodo Juice: -Rainforest Rub - Generic Soft Wax -Hard Candy - Generic Hard Wax -Light Fantastic - Light Soft Wax -Diamond White - Light Hard Wax -Purple Haze - Dark Soft Wax -Blue Velvet - Dark Hard Wax -Orange Crush - Warm Soft Wax -Banana Armour - Warm Hard Wax Scholl Concepts: -The Rock -Vintage Autoglym HD Wax R222 100% CARNAUBA WAX Chemical Guys Celeste Dettaglio V1 Auto Finesse Desire Wolfgang Fuzion Pinnacle Souveran Swissvax: -2x Autobahn -Shield -3x Insignis V2 -Glacier -Mirage -Reflexus -Viking -Scuderia -Onyx -Endurance -Concorso -Crystal Rock -Opaque -Bike Sheen -Plastic Screen Wax -Wood polish Ostatnie zakupy po ok roku przerwy bez detailingu:
simplus Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 To moze i ja wrzuce co nieco O ... rzesz .... Ty:slina: Pełen szacun ...
Pawlo 2004 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No Makki załamał wszystkich Stuffu za kilka albo moze kilkanaście dobrych tysięcy jak sie wszystko zliczy
Griffe Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Pawlo 2004, oczywiscie euro. Makki "sie bawi w te klocki" nie od dzis.
_Makki_ Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 O ... rzesz .... Ty:slina: Pełen szacun ... Heh, dzieki. No to taka mozna powiedziec dosyc zaawansowana choroba No Makki załamał wszystkich Stuffu za kilka albo moze kilkanaście dobrych tysięcy jak sie wszystko zliczy Produkty czesciowo na siebie pracuja a liczyc do ja juz dawno zaprzestalem.. Pawlo 2004, oczywiscie euro.Makki "sie bawi w te klocki" nie od dzis. No Ty przeciez troche tez juz w tym siedzisz Uwazam ze Twoje relacje sa naprawde na wysokim poziomie i zazdroszcze zdolnosci foto. Mnie sie nie chce uczyc robienia fajnych zdjec a ostatnio to nawet i czasu brakuje. Sprzet podobno mam dobry tylko wykorzystac nie umiem Troche oldschool stafu
_Makki_ Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Fajnie, ze wrociles:wink: Dzieki ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:13 ---------- Doszedl jeden z zamowionych promiennikow. Krauss Speed Dry 200C: Kwazar Orion 12l i 2 x 6l: Kilka "dodatkowych" rurek do Kwazar Mercury/Venus ktorymi handluje. Dzieki temu wersja 360 Kwazar Mercury/Venus staja sie normalna wersja i bez problemow obsluguje produkty typu Prickbort, IronX / Korrosol i inne srodki do mycia felg. Rekawiczki i 3 x Mercury 1l: 2 metalohalogeny z zarnikiem Osram 150W
Kamyk Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 jasna goora niezle - jasnosc, widze jasnosc
_Makki_ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Doszło pare rzeczy do kolekcji Ladnie mrcleaner? Bardzo lubie ta pomaranczowa i zolta gabke MS
Rekomendowane odpowiedzi