flin Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Witam, mam pytanie czy ktos sie orientuje ktore dokladnie uszczelki lubia "padac" gdzies przy szybie. Ciezko mi to zlokalizowac w czasie jazdy, po dmucha mi po calosci na gorze szyby, nie chce kupowac na slepo tych uszczelek, a problem raczej nie jest przypadkowy, bo dzieje sie to przy wszystkich drzwiach Mial ktos moze juz ten problem i jest w stanie pomoc ? pozdrawiam
clinque Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Podnies ramke szyby nieco do gory i przestanie dmuchac
flin Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Pewne ? I w jaki sposob tam to zrobic ?
Fido Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 A kolega zaopatrzył się w książkę "Sam Naprawiam" ? Jest tam sporo info i rysunki. Link
flin Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Sluchaj, przegladalem ale nie moglem akurat tego znalezc ;p moglbys pomoc i powiedziec mi na ktorej to jest stronie ? Czytalem po spisie tresci i musialo mi umknac
flin Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Wielkie dzieki za pomoc, poczekam troszke do lepszej pogody, bo aktualnie nie dysponuje garazem i zobaczymy czy pomoze
clinque Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Wielkie dzieki za pomoc, poczekam troszke do lepszej pogody, bo aktualnie nie dysponuje garazem i zobaczymy czy pomoze pomoze tylko nie przesadz, bo drzwi beda sie ciezko domykac
Rekomendowane odpowiedzi