paulo77 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam i przedstawiam moją bryczke. Rok produkcji: 2001, sprowadzona z Danii, 130 tyś przebiegu. Skrzynia biegów manualna 5 biegów 1.6 benzyna, 102 KM, kolor - czarny wyposażenie: 2x el. szyby el. lusterka, klimatyzacja 2 strefowa kontrola trakcji centralny zamek poduszka powietrzna 6 szt wspomaganie kierownicy immobiliser ABS, ESP halogeny Planowane MODY usunięcie oznaczeń z tylnej klapy jest fele 18 cali Tomason TN6 są zawias: sportowe amortyzatory i sprężyny H&R -30mm/-20mm jest dokładki w kolor są wymiana żarówek a'la Xenon jest wymiana końcówki wydechu ściema szybek tylne lampy LED i pare detali w kierunku black A teraz kilka fotek Wygląd ze starymi felami (włoskie repliki 18") I z nowymi felami Tomason TN6 18" I po malowaniu dokładek (wyrzucone zostały też chlapacze) I pare fotek z 2010r.
HiRide Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Widac auto przezylo swoje,maska chyba tez wgnieciona?Jak je ladnie odnowisz pomalujesz dokladki troszke sciemnisz to bedzie juz o niebo lepsze.Co do felg to ciekaw jestem jak przyspiesza takie auto z motorem 1.6 i felgami 18'
paulo77 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 Widac auto przezylo swoje,maska chyba tez wgnieciona?Jak je ladnie odnowisz pomalujesz dokladki troszke sciemnisz to bedzie juz o niebo lepsze.Co do felg to ciekaw jestem jak przyspiesza takie auto z motorem 1.6 i felgami 18' własnie dlatego chce zmienic na 16' lub 17' zdjecia z środka wrzucę wieczorkiem a co do pojemności to nie musicie mi tłumaczyć że jest tragicznie mało. miałem do wyboru A4 1.6 2001 lub vectre C 2.2 2003 - wybrałem A4 ps. nastepna bedzie miała co najmniej 2.0 [br]Dopisany: 03 Lipiec 2008, 18:10 _________________________________________________widze ze niektórzy mdleją z wrażenia na myśl o tym 1,6 a sami mają aż całe 8 PS więcej
angela Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 widze ze niektórzy mdleją z wrażenia na myśl o tym 1,6 a sami mają aż całe 8 PS więcej tongue4 kolega chyba nie zrozumial...... tu chodzi tylko i wylacznie o silnik.....duze auto a maly silniczek dla przypomnienia ja mam B5 ....... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 dla przypomnienia ja mam B5 ..... i dużo duzo wiecej Nm niz benzynka :gwizdanie:
paulo77 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 Rozumiem ze miałem brać Vectrę z większym silnikiem i Nm i że Wy bedąc przed takim wyborem też byście wzieli VC [br]Dopisany: 03 Lipiec 2008, 19:05 _________________________________________________i jak na razie oprócz krytyki to nikt nie poradził jakie dekle i Alu wybrac. [ps. czy kazdy "młody" ma takie przyjęcie ?]
angela Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Rozumiem ze miałem brać Vectrę z większym silnikiem i Nm i że Wy bedąc przed takim wyborem też byście wzieli VC a skad Vectra jest...... Ogolnie autko jest piekne..... Sluszne nadwozie i kolorek..... Tylko trzeba silniczek troszke podpicowac i bedzie malina
pablo_9 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Bardzo dobry wybór Audi, silnikiem 1.6 da się jeżdzić także nie przejmuj się auto jak zrobisz co jest do zrobienia to bedzie super. OT: w Audi B7 też silniczek 1.6 jest
paulo77 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 Pare fotek z środka - tu jest akurat bez zarzutów (radio idzie do wymiany dlatego brak)
krajek_007 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 1.6 szału niii ma, ale jeździ od punktu A do B i to najważniejsze, nie jeździjcie tak po koledze bo to już nic nie zmieni :gwizdanie: autko ładne, sedan , poprawisz przód, zamontujesz 17" - silnik już pewnie da rade... 16" nie bierz - gorzej wygląda autko - ja takie mam i niestety za dużo ostatnio na nowe opony wydałem i już wymiana na większe odpada na razie... radio najlepiej ori, lub inne spokojne, niedyskotekowe by nie popsuć stylu w środku. miłego jeżdzenia
paulo77 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 krajek - thx z radiem wiem ze nie moze byc landrynkowo, a co do 17" to na wiosne zakupie takie żeby co niektórzy zobaczyli że silnik to nie wszystko oglądalem już topic z felgami i poza kilkoma bardzo ciekawymi reszta to przeciętniaki (ale z duzym silnikiem ) mam juz upatrzone 3 modele i zdecyduje sie na 1 z nich najbardziej mnie kręcą te RS2 ale jeszcze zobacze, bo one sa tylko jako 18 i 19 moze do wiosny wyjda 17.
angela Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zrob VT z tymi felami.......bedziesz wiedzial, ktore najbardziej pasuja
paulo77 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 mam prośbę do wszystkich, jeżeli ktoś ma do powiedzenia coś co nic nie wznosi do tematu to niech pisze ale w swoim wątku.
dzedaje Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 mam prośbę do wszystkich, jeżeli ktoś ma do powiedzenia coś co nic nie wznosi do tematu to niech pisze ale w swoim wątku. kolega dzedaje widze ze straszny cwaniak a ile postów napisanych i zapewne wszystkie podobnej treści ps. w Regulaminie jest cos o nabijaniu licznika postów, poczytaj kolego
angela Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 ps. w Regulaminie jest cos o nabijaniu licznika postów, poczytaj kolego w dziale Moja A4 licznik postow jest wylaczony
ykk Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 To ja cos wniose do tematu.. Jak juz robisz auto to pomaluj dokladki..
czaki22 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 co to z francji? bo wyglada jak by w kamieniołomie pracowało, wydechu chyba nie masz, troche wpakujesz w niego a jak technicznie ? motor zawiasy i calal reszta srodek chyba niezdezelowany ?
paulo77 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 co to z francji? Tak jak już pisałem jest z Danii. Zakurzona jest bo nieraz się kurzy. Wydech jest (na zdjeciu fakt nie było), zawieszenie w porządku (bo jeszcze nie jeździła po polskich drogach), motor i środek ok. Technicznie jest w lepszym stanie niż większośc A4 jeżdzących po naszych świetnych drogach. Dużo w nią nie wpakuje, dzieki za troske.
Rekomendowane odpowiedzi