paulo77 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Kolejny mod poczyniony. Założony zawiasik H&R, przód gwintowany, ustawiony na -35mm, tył bez regulacji -60mm Fotki w 1 poście, niestety z komórki bo zalatany jestem ostatnio.
Flyer Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Prawde mowiac to teraz auto wyglada dziwnie. Jakbys mial tone cementu w bagazniku. No i czemu tylnia os tak ucieka do tylu?
Ukasz699 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Ten Tyl za nisko Dawaj 20 w gore Flyer ma racje
Flyer Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No i ten wydech, ktory z profilu auta wyglada jak w starym Fiacie...
paulo77 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Prawde mowiac to teraz auto wyglada dziwnie. Jakbys mial tone cementu w bagazniku. Szczerze mówiąc fura siadła bardziej niż myślałem. Niestety tył nie jest gwintowany więc pójdzie do żyda (patrz podpis) a ja będę wkładał na tył mniejszy tak żeby wyrównać do przodu. Mógłbym oczywiście opuścić przód ale niestety w mojej okolicy za dużo dosyć wysokich garbów zwalniających i nie chcę się zawiesić Nad wydechem myślę jaki wrzucić, może jakieś propozycje
Flyer Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Znajdz sobie jakas fajna koncowke wydechu 60-75mm lekko scieta, jak w S4 B6 i bedzie gitara. Co do zawiasu - kup cos kompletnego na obie osie.
Ukasz699 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Niestety tył nie jest gwintowany więc pójdzie do żyda (patrz podpis) a ja będę wkładał na tył mniejszy tak żeby wyrównać do przodu. Mógłbym oczywiście opuścić przód ale niestety w mojej okolicy za dużo dosyć wysokich garbów zwalniających i nie chcę się zawiesić :disgust Dla Mnie obnizenie przodu nie poprawi nic.. :gwizdanie: A wydech faktycznie..
paulo77 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Właśnie po to sie tu zarejestrowałem Pany, żeby dzięki Waszym uwagą zrobić z mojego Paździocha fajną furkę. Tak więc więc dzięki za wszelkie komentarze i podpowiedzi
Ukasz699 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Właśnie po to sie tu zarejestrowałem Pany, żeby dzięki Waszym uwagą zrobić z mojego Paździocha fajną furkę. Tak więc więc dzięki za wszelkie komentarze i podpowiedzi Fajna jest nie swiruj jeza A czemu przodek masz polakierowany bicie miala czy jak ??
paulo77 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Fajna jest nie swiruj jeza A czemu przodek masz polakierowany bicie miala czy jak ?? Fajna to będzie jak skończe mody A przodek lakierowany bo poprzedni właściciel coś rozjechał (nie była to krowa bo przeleciało mu pod spodem auta )
Ukasz699 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Fajna jest nie swiruj jeza A czemu przodek masz polakierowany bicie miala czy jak ?? Fajna to będzie jak skończe mody A przodek lakierowany bo poprzedni właściciel coś rozjechał (nie była to krowa bo przeleciało mu pod spodem auta ) Moze zonke Wdowiec co ??
paulo77 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 O w dupe.. mam konkurencje.. Mam nadzieje, że kiedyś bedzie można tak powiedzieć
skovroon Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 kruca...faktycznie ten tył porządnie usiadł ale jak zrównasz go z przodem to bedzie malinka
simon__75 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 No i czemu tylnia os tak ucieka do tylu? Faktycznie tylna oś ucieka do tyłu :/ Nie patrzac na wysokosc zawiasu...to wlasnie dla mnie dziwnie wyglada...
paulo77 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Hmm, faktycznie coś nie tak to wygląda [br]Dopisany: 04 Maj 2009, 20:11_________________________________________________Wymieniłem tylne sprężyny -60 mm na -20 mm i furka lepiej się prezentuje. Oczywiście nie trzyma się drogi jak przyklejona (kto nie jezdził tak nisko to nie wie jak to jest ) chociaż i tak jest dużo lepiej niż w serii Aha, tylna ośka wróciła na swoje miejsce więc wczesniej była to konsekwencja założenia tak niskiego zawiasu. Next step to wymiana wydechu od DF'a (czyli dużego fiata ) potem dokładki
Ukasz699 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 No teraz wyglada super jeszcze tylko wydech Proporcje sa teraz idealne jak dla Mnie Wozidlo sie super prezentuje teraz tylko do 200 Km dorezac i bedzie kox Pawel a bujales sie juz po lakiernikach z dokladkami ?? Jesli tak ile krzycza u was ?? Bo Mnie tez ten zabieg czeka i chce sie zorientowac jak to sie cenowo przedstawia..
skovroon Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Paweł ja bym na Twoim miejscu zdjął te chlapacze z przodu jak bedziesz malowal te dokładki..
_Kuben_ Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Mi osobiście podobają się bardziej Twoje poprzednie fele, ale twój gust tu oczywiście najważniejszy
paulo77 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 Dokłaki nie wiem ile wyjdą ale ja będę miał robione raz, że po znajomości a dwa że mniej do roboty bo przedni zderzak już zrobiony. Sądzę że u mnie będzie to około 400-500 peelenów a komplet pewnie byłby max za 700. Chlapacze jak trzeba będzie to się zdejmie po to jesteście, żeby podpowiadać takie rzeczy A co do "felgów" to aktualny model lepiej mi się widzi no i furak od razu wiadomo kogo bo jak na razie jedyne takie na forum i w mieście :> Następne też będą Tomasony ale może przyszaleje i 19" z tym, że to już nie w tej bryce[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 10:52_________________________________________________ Jako, że dokładki zostały wreszcie pomalowane, zroniłem foty i wrzuciłem nowe fotki do 1 postu
Rekomendowane odpowiedzi