wladi Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 no fakt zlot się skonczył ale ja z Młodym (bankomatem) i Wladim stoczymy dziś wieczorem jeszcze jedną bitwę...foty jest zrobionych od zaje...nia ale wstawie po powrocie do domu (w poniedziałek lub wtorek) To zdradzcie kto dzisiaj komu kukurydze opierala ? Ja opierdalam .....Bożence:polew::polew::polew:
Marcino87 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Rafałek mamy nadzieje ze dolaczysz do nas w następnym roku i bedziesz z nami. Rozpierdolimy system:naughty: ---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ---------- no fakt zlot się skonczył ale ja z Młodym (bankomatem) i Wladim stoczymy dziś wieczorem jeszcze jedną bitwę...foty jest zrobionych od zaje...nia ale wstawie po powrocie do domu (w poniedziałek lub wtorek) To zdradzcie kto dzisiaj komu kukurydze opierala ? Ja opierdalam .....Bożence:polew::polew::polew:wladi wspolczuje bozenka jak z kfc smakuje jak zaszczana cipka Bierz sie za młodego dzyndzla:decayed:
wladi Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Świnta świnta i po świntach :-)Świnta świnta.......
Rafi78 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Rafałek mamy nadzieje ze dolaczysz do nas w następnym roku i bedziesz z nami. Rozpierdolimy system:naughty:---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ---------- no fakt zlot się skonczył ale ja z Młodym (bankomatem) i Wladim stoczymy dziś wieczorem jeszcze jedną bitwę...foty jest zrobionych od zaje...nia ale wstawie po powrocie do domu (w poniedziałek lub wtorek) To zdradzcie kto dzisiaj komu kukurydze opierala ? Ja opierdalam .....Bożence:polew::polew::polew:wladi wspolczuje bozenka jak z kfc smakuje jak zaszczana cipka Bierz sie za młodego dzyndzla:decayed: Marcinek jak jedziecie Wy to ja na 100 % za rok i obiecuję rozjebjemy system
Marcino87 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 System rozebrany juz jest tylko go dokonczymy my byśmy nie pojechali everybody
Rafi78 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 System rozebrany juz jest tylko go dokonczymy my byśmy nie pojechali everybody To ja już zaczynam trenować - pozdrowienia dla Waszego pokoju
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 melduje ze dolecieli cali do celu ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ---------- Liczyłem na intubacje ale zasnalem [ATTACH=CONFIG]457[/ATTACH] Tomek nie wiem na co liczył ... [ATTACH=CONFIG]458[/ATTACH] no czlowiek na chwile sie polozy a tu juz paparazzi strzelaja fotki, ale po tym jeszcze troszke peklo wody
kachnazgierz Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Łódź-Zgierz również w domku, dziękujemy za spotkanie, jak zawsze fajnie ale za krótko, do zobaczenia za rok:slina:
alvaro Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 taa 9.30 wyjazd - 17.30 Malbork oczywiście z przerwą obiadową i bez szczególnych wygłupów na trasie... Jeszcze parę lat i trasa na południe będzie do zrobienia w parę par godzin
ykk Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 taa 9.30 wyjazd - 17.30 Malbork oczywiście z przerwą obiadową i bez szczególnych wygłupów na trasie... Jeszcze parę lat i trasa na południe będzie do zrobienia w parę par godzin łooooooo ciekawe tylko ile pocztowek zarobiles
Magdalenah Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Liczyłem na intubacje ale zasnalem [ATTACH=CONFIG]457[/ATTACH] Tomek nie wiem na co liczył ... [ATTACH=CONFIG]458[/ATTACH] Tomasz czyli Pan Gąbka:decayed: ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- Dzięki dla całej ekipy za mega weekend..:grin::banan::drunk:
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Świnta świnta i po świntach :-) + ona tanczy dla mnie... Panowie Mega mega. dzieki wszystkim za dobra imopreze, pozdro dla wszystkich których poznałem i tych których sie nie udało:wink: Widzimy sie za rok
wladi Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Świnta świnta i po świntach :-) + ona tanczy dla mnie... Panowie Mega mega. dzieki wszystkim za dobra imopreze, pozdro dla wszystkich których poznałem i tych których sie nie udało:wink: Widzimy sie za rok Świnta świnta opierdolili mi gwinta:D:Dmemory five-wladi i wszystko jasne:)
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 My z Wera tez juz w Bydgoszczy. 7 godzin z 2 postojani w tym jeden na obiad :wink:
reikeb Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Ja rownież melduje dotarcie do celu Musti z Hiacyntem odstawienie w WGM cali i zdrowi a ja już na chacie Dziekóweczka wszystkim za zlot, było jak zwykle zacnie Teraz tylko zostaje czekać do następnego zimowego albo letniego jak dojdzie do skutku Do zobaczyska
Magdalenah Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 My z Wera tez juz w Bydgoszczy. 7 godzin z 2 postojani w tym jeden na obiad :wink: Pozdrówka od łodziaków
Rekomendowane odpowiedzi