darek995 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Do tej pory jest szara matowa a obszyłem ją rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 no to moze słabo ja dotykasz moze 2 miesiace przesadziłem ale moja tez mam troche i sie wyslizgała jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszol Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Siemka szukam pomocy mam audi a4 b5 1.8 benzyna 125KM. falują mi obroty. Czasami tez na 2 biegu w czasie przyspieszania brakuje mu mocy i nagle się zrywa. Gdzie szukać przyczyny. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 no to moze słabo ja dotykasz moze 2 miesiace przesadziłem ale moja tez mam troche i sie wyslizgała jak trzeba Wiem o co chodzi. Ori tak wygladała Siemka szukam pomocy mam audi a4 b5 1.8 benzyna 125KM. falują mi obroty. Czasami tez na 2 biegu w czasie przyspieszania brakuje mu mocy i nagle się zrywa. Gdzie szukać przyczyny. Pomocy Kolego nie ten dział, w technicznym Ci pomogą. Masz silnik ADR ? Możliwe ze trzeba ustawić przepustnice VAG. Edit: Wpadło trochę polifta: Mieszek by reggi W ESP przycisk LPG przekraczający prace heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boosman Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Dużo rzeźby żeby wsadzić przedni zderzak od S4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Jak masz przedlifta to ślizgi + Belkę przekładasz ze swojego i gotowe Mały Up trochę się zmieniło w aucie. Wpadło 2 DIN + radio Kewnwood, Bluethoot, Divix itp Wpadł nowy licznik z FIS bez wypalonych lini + ringi ala RS w kolorze czarny połysk. A tutaj jeszcze działanie kamery cofania: Edytowane 8 Października 2016 przez darek995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Kolego widzę że dokładałeś kratki z polifta;) możesz mi powiedzieć którędy okablowanie puściłeś? będę wdzięczny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jak odkręcisz dolną osłonę nad nogami kierowcy to masz ładne dojście od lewej strony. Od prawej wykręcasz schowek i masz dojście a środek rozmontuj konsole i już Temat na taką małą godzinkę z piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dzięki bardzo, miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Obecnie tak gada, jeszcze coś będę lekko zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 up 2017 - dorwałem PDC z polifta i już pospawałem w zaciszu domowym - dojechała nowa rolka na 2017 w męskim rozmiarze JR15 18" 9,5j - Opony na ten sezon to NEXEN N'Fera SU1 215/40/18 Teraz tylko poskładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Skladaj to Panie, a nie avantami jezdzisz jak prezes [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Skladaj to Panie, a nie avantami jezdzisz jak prezes [emoji23] Spać nie mogę bo myśle kiedy to poskładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theooo Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 zapowiada sie zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dekory oklejone w Carbon 5D leżą jeszcze i tez bede zakładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdixZdr Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Kółko będzie robiło robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Skladaj to Panie, a nie avantami jezdzisz jak prezes [emoji23]ty te avanty zostaw w spokoju [emoji13] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Opony założone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dekory wyrezane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Teraz czerwona nitka nie pasuje do carbonu, musisz z caronu zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi