suchys4 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Witam. Musze jechac na geometrie kol tylnych i pewnie usłysze ze nie da sie ustawic zbierznosci z tyłu. Wyczytalem, ze jest to mozliwe tylko nie moge znalesc w jaki sposob sie to robi. Jesli ktos sie orientuje czym trzeba krecic zeby przestawic katy to prosze o informacje. (sorki za brak polskich znakow, pisze z telefonu)
Shaqr Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Są tam takie dziwne śróby (mimośrody chyba) po jednej na strone koło amortyzatora, dokładniej nie umiem opisać Trudno je ruszyć, dużo osób obcina i daje nowe.
twix_18 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Jest opcja ustawienia geometrii tył bo sam ustawiałem. Na dobrej geometrii sam komputer pokaże czym kręcić.
.Pablo. Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Dokładnie śruby mimośrodowe kręcisz i ustawiasz geometrię. Ps podjedź tylko do profesjonalistów bo ja pojechałem do partaczy z porządnym sprzętem i 4 razy mi ustawiali i dalej było źle. Potem pojechałem do dudy i w 30min idealnie ustawili.
FORA3 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Poczytaj http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/brak-zbieznosci-tylnej-osi-podskakiwanie-nierownosciach-256969/
Rekomendowane odpowiedzi