sodikart Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Siema przedstawiam wam moja A-czwórkę jest trochę poszkodowana niestety szkody chodzą po ludziach kupiłem ją od człowieka co fanem motoryzacyjnym nie był i zajeździł te auto na początku mały opis A4 B5 1.8T 150PS APU - czemu APU podobno ktoś już zajeździł poprzedni silnik ROK 1995 WYPOSARZENIE: - CENTRALNY ZAMEK (podczerwień) - ELEKTRYCZNY SZYBERDACH - FELGI LATO OZ 5 ramienne 205 goodyear f1 - ZAWIESZENIE przód bilstein b4 + czerwone h&r... tył jeszcze nie zrobiony mała stłuczka zimowa ale nie było tu nad czym płakać maska zardzewiała pas przedni poklejony także była akurat możliwość doprowadzenia auta do ładu i składu teraz auto wygląda tak ... czekam aż będzie cieplej i trzeba będzie położyć kolor... lampy jak widać po lifcie , xenon co jeszcze do zrobienia plany 1. Fotele kubełki ale nie skóry 2. Swap 312mm 3. Kolor 4. intercooler od strony pasażera 5. wtryskiwacze 6. downpipe + układ wydechowy 2.5 cala 7. Turbo k04? 8. no i strojenie w jakiejś firmie co ma pojęcie czekam na wasze opinie i porady aaa i musze wymienić dywan ten główny bo miałem zapchany odpływ i trochę mokro pod nogami ;/ także jak ktoś by miał ładny kolor czarny to proszę pisać
OLI_B5 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Było pchać zderzak z polifta odrazu:wink: Ic lepiej załozyc centralny , z K04 będzie Ci cięzko chyba że portfel głęboki to targąc z zagramanicy:decayed:
sodikart Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 a co byś proponował , jeszcze się tak nie zagłębiałem bo kwestie turbo zostawiam na koniec gdyż dużo pracy przede mną jeszcze a co do zderzaka mogłem ale miał halogeny a ja nie mam tego i wolałem prosty zwykły zderzak nawet bez spryskiwaczy jak widać a co do IC centralnego to rozumiem ze montuje się go zamiast tej rury co idzie w zderzaku ?
OLI_B5 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Za k04 trzeba wyrzygac z 4klocki + wtryski soft itd więc wychodzi tyle co całe auto:decayed: A że zdeś miał halo to przecie o to chodzi żeby miec a fmic tak montuje się na srodku:wink:
Olaf Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 ciekawy kameleon to teraz nic nie pozostaje ci zeby ja doprowadzic do stanu uzywalnosci
sodikart Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 uzywalnosc to jest całą zime niezawodnie jeździ , kwestia malowania i wygląd mam nadzieje zyska dużo
Olaf Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 dokladnie jak juz bedzie jednolitego koloru bedzie gitara sam szukalem 1,8t ale nic znalazlem nic ciekawego
tomii11 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 wazne ze pracujesz nad autkiem powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi