Toma Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 http://allegro.pl/item392196336_honda_mazda_vw_nissan_audi_emulator_zmieniarka.html Myślałem sobie wstawić takie coś, zamiast zmieniarki bo kupiłem bez, ale całe okablowanie pociągnięte jest.
przemciotorun Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 dobra cena[br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 19:59 _________________________________________________no chyba ze mozesz z chin sobie sciagnac
DAWIDBORI Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 polecam sam sie tym interesowalem i pytalem juz duzo i jest lepsze niz zmieniarka bo przynajmniej ci laser nie padnie i nie musisz sie bac o bufor:] ja sam za niedlugo bede kupowal dvd ale ja mam navi+ i tuner tv i dla mnie wieksza korzyscia bedzie dvd a teraz kozystam z taniego transmitera fm
przemciotorun Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 ja zamowilem i czekam jek dojdzie to napisze jakie wrazenia
ckomorow Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Ciekawe jak z jakością dźwięku? Super by było jak by była możliwości odtwarzania formatu FLAC (bezstratna kompresja dźwięku) Moje ucho jest uczulone na format MP3
Sebo83 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 no w końcu ktoś się na to zdecydował chyba też dziś zalicytuje, wneria mnie już słuchanie radia, kaset nie bede przecież nagrywała na ori navi albo zmieniarke audi mnie nie stać!!
DAWIDBORI Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 to jest w cenie zmieniarki a navi tylko ta nowsza czyta plyty
konkonik Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 witam, ja tez zamowilem leci z chin mam nadzieje w opisach amerykanskiego ebaya jest wszedzie model concert wymieniony, w przypadku radia kasetowego problemu nie ma jak myslicie jak sprawa wyglada w przypadku radia concert 2 na cd. Jest ono przystowsowane do zmieniarki ale ktorym przyciskiem wybiera sie zmieniarke. Normalnie wlaczajac cd tylko zamiast plyty w srodku zalacza sie zmieniarka pierwsze audi pierwsza zmieniarka wiec nie bardzo mam doswiadczenie. Plus dodatkowe pytanie czy w sytuacji jesli nie mam sterowania radiem w kierownicy jest mozliwosc dolozenia tego czy to raczej grubszy problem? dzieki i pozdrawiam tomek
przemciotorun Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 emulator +radio chorus 2 wszystko dziala dzwiek wydaje mi sie ze jest takiej samej jakosci jak z cd ja jestem bardzo zadowolony
Sebo83 Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 witam, również dziś zalicytowałem:) dropsone - fajnie ze jesteś zadowolony pewnie teraz posypie się masa tych emulatorów na forum Jak do mnie dotrze to napisze jakie jest moje zdanie na jej temat
przemciotorun Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 cena razem z przesylka 333zl[br]Dopisany: 11 Lipiec 2008, 09:08 _________________________________________________
domelq Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Dobrze rozumiem, że zamiast zmieniarki podpinacie taki emulator?? Do niego odtwarzacz mp3 przez kable jack-jack?? Pendrive lub karte pamięci (czyli to ma juz w sobie odtwarzacz mp3)??
Toma Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Opublikowano 11 Lipca 2008 Ma wbudowany w sobie, pamięć jest na karcie SD można też podpiąć coś dodatkowo na jacka 3,5
domelq Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 To rzeczywiście niezły wynalazek. Chyba będzie trzeba zainwestować Dzieki za info
kowol Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Mam taki emulator od tygodnia.Z moim radiem concert 1 dziala bez problemu.Jakosc dzwieku bardzo dobra.Mozna sterowac guzikami z radia. Wkladasz pendriva i muzyczka leci. Moim zdaniem lepsze od zmieniarki.Polecam. Mozna zajzec jeszcze tutaj: http://www.emide.pl/xcl/
DAWIDBORI Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 a jaka cena jest tego z linka powyzej
Rekomendowane odpowiedzi