Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana oświetlenia zewnetrznego wewnetrznego na LED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Słuchajcie a odnośnie ledów w postojówkach nie ma już problemów z grzaniem się i przepalaniem ?? Jak żywotność ??

Oczywiście, że nie ma. Jeżeli kupisz dobre ledy to zapominasz, że je w ogóle masz. Ja swoje mam już pół roku i jakichkolwiek problemów z nimi nie mam a świeca jak głupie. Ledy od Tomnika.

Opublikowano
Słuchajcie a odnośnie ledów w postojówkach nie ma już problemów z grzaniem się i przepalaniem ?? Jak żywotność ??

Ja u siebie wymieniłem rok temu wszystko na led-y, zarówno zawitały we wnętrzu jak i w postojówkach - do dziś ani jedna z nich nie padła :wink:

Bierz śmiało i montuj :thumbup1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

do podswietlenia tablicy 36 mm dlugości?

Opublikowano

To samo.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy u Was podczas zapalania się żarówek led w podsufitce np po wyjęciu kluczyka też najpierw migną a później się zapalają (rozjaśniają jak normalne)? Efekt jest podobno jak przy włączeniu ksenonu.

Opublikowano
Czy u Was podczas zapalania się żarówek led w podsufitce np po wyjęciu kluczyka też najpierw migną a później się zapalają (rozjaśniają jak normalne)? Efekt jest podobno jak przy włączeniu ksenonu.

U mnie te w podsufitówce nie migają, od razu święcą jak należy... ale przy odpalaniu auta lubią mi postojówki pomrugać gdzie mam założone smd, i co dziwne - nie za każdym razem się tak dzieje :whistling:

Opublikowano

U mnie te w podsufitówce nie migają, od razu święcą jak należy... ale przy odpalaniu auta lubią mi postojówki pomrugać gdzie mam założone smd, i co dziwne - nie za każdym razem się tak dzieje :whistling:

przez kontrolę żarówek migają:wink:

Opublikowano

no to jakby raz mrygnąć nie mogły - tak mi je kontroluje, że po 5-6 razy migają i kiedyś w końcu przez to nie zaświecą :decayed:

Opublikowano

W pozycyjnych tez migaja po przekręceniu kluczyka (chyba 5 razy) ale w podsufitce jest efekt jak przy ksenonie-błysk i szybkie rozjaśnienie.

Opublikowano

Dokładnie tak Panowie mogę potwierdzić to pozycyjne też mi 5 razy

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

U mnie w podsufitce jest ok, ale pozycja mruga

Opublikowano

Led tak ma. Będzie w postojowkach mrugac;)

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, spalił mi się xenon, więc przy okazji chciałem również zamówić oświetlenie LED do środka. Ze strony M-Tech - Strona Główna

Czy ktoś pomoże w dobrze, bo już się pogubiłem i mógłby wskazać konkretne żarówki do oświetlenia środka.

Jak rozumiem potrzebne mi będą z CANBUSEM ? ( FIS pokazuje błąd przepalonej postojówki )

Podsufitówka przód : C10W 2szt (41mm), c5w 2szt ? BA9S 2szt ?

Podsufitówka środek ba9s 2szt ?

Jakie pod nogi i drzwi ? "boczne" i jakiej długości powinny być ?

Opublikowano

W B6 na FIS nie pokazuje przepalonej żarówki (wewnętrzne żarówki) chyba, że się mylę.:eusathink:

podsufitka przód C10W-12v-10w x 2 szt

podsufika przód BA9s-12v-5w x 2szt

podsufitka przód C5W-12v-5w x 2szt

podsufitka środek BA9s-12v-5w x 2szt

podsufitka bagażnik -w5w-12v-5w x 1szt

spód drzwi w5w-12v-5w x 4szt

podświetlenie nóg w5w-12v-5w x 4szt

schowek w5w-12v-5w x 1szt

oswietlenie tablicy rej C5W-12V-5w x 2szt

Nogi i drzwi boczne np takie> Led 6 x SMD canbus T10 W5W can bus +gratis!! FV23% (3947794910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (akurat ten jest z CAN)

Opublikowano

dziękować !! :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Na wstępie wiem że nie ten dział, ale może mi pomożecie bo mam pewien problem w mojej b5 przed liftem w środku z ledami. Świecą mi tylko tzw żarówki główne w oświetleniu podsufitki c10w 42mm żadne inne t4w nie chcą. W przypadku gdy włożę zwykła t4w jest ok.

Lampkę mam jak w aukcji. Po bokach t4w, w środku c10w 42mm.

AUDI A4 B5 LAMPKA OŚWIETLENIE WNĘTRZA (4128504454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam.

Na wstępie wiem że nie ten dział, ale może mi pomożecie bo mam pewien problem w mojej b5 przed liftem w środku z ledami. Świecą mi tylko tzw żarówki główne w oświetleniu podsufitki c10w 42mm żadne inne t4w nie chcą. W przypadku gdy włożę zwykła t4w jest ok.

Lampkę mam jak w aukcji. Po bokach t4w, w środku c10w 42mm.

AUDI A4 B5 LAMPKA OŚWIETLENIE WNĘTRZA (4128504454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Troche chyba odgrzalem kotleta ale trudno. Musisz kolego inne diody sobie skombinowac, mialem to samo u siebie ale wsadzilem inne i smiga :wink: masz w tym dziale duzo ledow polecanych do wyboru do koloru stad wszystkie napewno sie zaswieca :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do podświetlenia tablicy rejestracyjne podane jest 36 mm , 39 mm i 41mm

do b6 sedan wszystkie 3 rozmiary podejdą ??? bo czytałem i na 1 str jest info że p tylko 36 mm

Pytam bo chciałem takie do siebie założyć i juz się pogubiłem

Opublikowano
Do podświetlenia tablicy rejestracyjne podane jest 36 mm , 39 mm i 41mm

do b6 sedan wszystkie 3 rozmiary podejdą ??? bo czytałem i na 1 str jest info że p tylko 36 mm

Pytam bo chciałem takie do siebie założyć i juz się pogubiłem

Jak mogę coś doradzić,to polecam ci trochę dołożyć i zamówić od kolegi TOMNIKA z forum bo efekt jest:slina::wink: