marcin248 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Witam mam szybkie pytanko jak w temacie czyli z jaką prędkością jedzie wasz AFN (ja mam z małym + ) przy obrotach 2tyś na 4tym biegu mam na zegarach niecałe 80 wygląda jak 78 a na klimatroniku pokazuje mi 73/74 , w związku że warunki nie pozwalały prędkość przy obrotach 3 tyś sprawdzałem na 3ce i też było na klimatroniku73/74 . Podejrzewam że mi oszukuje obrotomierz bo jakoś mi głośno pracuje przy 3 tyś a przy 4 to serce się kraje , może to mi się tylko wydaje ale wolę się upewnić kiedyś mi oszukiwał że do 3 tyś nie szło wkręcić bo aż bolało ale vagiem w zegarach recode - te same numery czyli 07040 wybrałem Do It i obroty się naprawiły teraz też tak zrobiłem ale już sam nie wiem czy jest ok
runmadafaka Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 to czy masz z plusem czy z dwoma minusami raczej nie ma wpływu na to jaka będzie prędkośc przy danych obrotach, chyba że skrzynia zmieniona:wink:
marcin248 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 plusa mogę odjąć , wkleiłem go szczerze żeby było jak najwięcej info najważniejsze dla mnie czy u was w AFNach są te same prędkości na podanych obrotach i biegach , jeśli nie to poszukam przyczyny
marcin248 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 na liczniku czy klimatroniku ? dzięki z góry
swiezak84 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 predkosc najlapiej sprawdzac na navi... jak ktos ma inne kola to predkosci na klimatronicu i na blacie beda sie różnic miedzy sobą...
Rekomendowane odpowiedzi