cabanmat Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Witam Jak wklepać w AutoMapę lotnisko Rzeszów-Jasionka ? Jakoś trafiłem ale na czuja Port lotniczy Rzeszów-Jasionka
krystiano91 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Cytuję: "Przy użyciu GPS możemy bez problemowo trafić do Portu Lotniczego Rzeszów-Jasionka. Wystarczy wpisać współrzędne lotniska: 50°06′35″ N 22°01′08″ E. " Mam nadzieję, że się przyda
krystiano91 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Zaczerpnięte ze strony AutoMapa bo nie wiem gdzie leży moja nawigacja żeby opisać Ci krok po kroku jak wprowadzić współrzędne: "Program umożliwia wyszukiwanie punktów o określonych współrzędnych GPS. W tym celu z menu Prowadź do/ Szukaj należy wybrać opcję "Punkt GPS" (Opcja ta nie jest dostępna w trybie uproszczonym menu). Po wpisaniu współrzędnych geograficznych poszukiwanego punktu oraz kliknięcia przycisku "Prowadź do" zostanie uruchomiony menadżer wyznaczania trasy z punktu bieżącego do punktu wprowadzonego.Wprowadzony punkt jest potraktowany jak zwyczajny punkt na mapie, dla którego dostępny jest szereg opcji (menu dostępne po kliknięciu przycisku "Inne opcje"); dodawanie do punktów POI, dodawanie do ulubionych, pokazywanie na mapie, traktowanie jako "start", traktowanie jako "koniec". Format współrzędnych można zmienić, używając klawisza "Opcji" znajdującego się na belce u dołu ekranu." Dziwne, że nie znajdujesz lotniska w opcjach POI. Jaką masz wersję AutoMapy?
rafal9119 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 było szukac lotniska w POI napewno jest
cabanmat Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 W jakiej sekcji POI jest lotnisko ? Wszystkie?Gastronimia? ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Nie mam takiej opcji jak wprowadź/ szukaj Punkt GPS
izka7878 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Szukaj w POI Międzynarodowe lotnisko Rzeszów i jest na 100% A nie prościej znaleźć na mapie punkt i kliknąć "prowadź do" Jak wyłączysz opcję "proste menu" to możesz sobie wpisać współrzędne gps.
talib1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 masz taka opcje ale zmien w ustawieniach rodzaj menu z prostego na zaawansowane czy rozszerzone
cabanmat Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzięki panowie już ogarnąłem...
Stichy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Sorrki za OT - po co tam jedziesz - zamkniete - jak jedziesz po kogos to albo wal odrazu do Krakowa lub Warszawy lub czekaj az dojada autokarem ---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ---------- A tak poza tematem - jezdze na castrolu syntetyku
cabanmat Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wiem kolego... Osoby które wczoraj woziłem zostali przewiezieni autokarem do Krakowa.
Stichy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja tez wiem - paczuszki dla klubowiczow przyjechaly ta trasa
Rekomendowane odpowiedzi