amaradaar Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Witam szanownych klubowiczów i wyjadaczy Mój temat będzie trochę jakby taką retrospekcją, ponieważ część z planowanych modów już jest, ale żeby przedstawić jak po kolei to się układało zacznę jakby od początku.Na wstępie jednak chciałbym podziękować moim mentorom i żeby się żaden nie obraził dodaję jego świętobliwości w kolejności alfabetycznej Bart-S >> Domin79 >> Siemian >> Spanky >> WrclagunaChylę czoła i pełen szacunek za wiedzę i bezcennie poświęcony czas mojej osobie. Dziękuję A więc pewnego pięknego dnia po paru miesiącach poszukiwania w końcu trafiło się moje wymarzone CCCO A4 B6 S-line z pełną książką serwisową sprawdzoną w ASO,no i oczywiście sprowadzone z Niemczech. Bez długiego namysłu, telefon i lecimy no i jest :whistling: Marka: AudiModel: A4 B6Wersja: S-lineSilnik: 1.9 TDI 131KM AVFPrzebieg: 149000kmKolor: Czarna perłaWypo S ażenie:-wewnętrzny pakiet s-line-elektryczne szyby x2-elekryczne lusterka, grzane, elektrycznie składane-kierownica trójramienna pikowana s-line-gałka zmiany biegów s-line-czarna podsufitka s-line-radio Chorus-wzmacniacz wraz z subuferem-pełen FIS-mała navi-schowek z lodówką-zmieniarka CD-klimatronik 2-strefowy-centralny zamek-autoalarm-wspomaganie-abs-esp-poduszki powietrzne x6 plus kurtyny-wyjście pod telefon z uchwytem w podłokietniku z uchwytem na simensa-siedzenia sportowe półskóra, środek speed, elektryczne lędźwie-dzielona kanapa-podłokietnik-pełen pakiet światło-szufladki podswietlane-listwy alu szczotkowane-listwy drzwi s-line-felgi 17'' 235/45/17 s-line-zawieszenie 1BVPlanowane mody S zewnętrzne:-zderzak przód s-line >> done-zderzak tył dwie rurki s-line >> done-listwy dolne drzwi s-line >> done-lotka s-line >> done-znaczek s-line w grill >> done-wydech 2.5 tdi >> done-końcówki wydechu 90mm Ulter Sport N1-90RS >> done-doładowanie >> done-hamulce 320/288 >> done-lusterka fotochrom zewnętrzne satyna S4 >> done-podświetlane lusterka zewnętrzne LED >> done-felgi 17'' 235/45/17 pakiet zima wersja black s-line >> done-przyciemnienie szyb >> done-wycieraczki przód aero twin >> done-wycieraczka tył od Q5 >> done-podświetlenie tablicy led P&P aso >> done-dzienne led 6000K >> donePlanowane mody S wewnątrz:-kierownica trój ramienna skóra gładka/pikowana multifunkcja z chromem s-line B8 >> done-rns-e >> done -pokrętła chrom rns-e >> done-tv and dvd >> done-bose >> done-nakładki na pedały od RS4 >> done-dodatkowe zabudowanie komory silnika >> done-siatka do bagażnika >> done-nowe dywaniki welurowe >> done-żarówki ledowe w podsufitce >> done-diody ambiente w tylnej lampce podsufitki >> done-ramki klubowe >> done-przycisk menu >> done-webasto >> done-elektryczne sterowanie szybami tył >> done-podgrzewane przednie fotele s-line B7 >> done-podgrzewana kanapa z airbag >> done-podłokietnik mc-donald >> done-homelink >> done Stage 1 zakupioneStage 2 przyciemnione szybki i lampy tyłStage 3 bluetooth HStage 4 zderzak tył s-lineStage 5 zderzak przód s-line i znaczek s-line w grillaStage 6 auto włącznik świateł and coming leaving homestage 7 listwy s-linestage 8 sterowanie szyb i lusterek w chromiestage 9 dodatkowe obudowy silnikaStage 10 mocy przybywajStage 11 nakładki rs4Stage 12 lusterko wewnętrzne s-line fotochromatyczneStage 13 rns-eStage 14 klimatronik 2 DIN i podgrzewanie foteliStage 15 boseStage 16 kubek esp i wizytownik w wersji z chromemStage 17 kierownica multifunkcyjna b8 s-lineStage 18 lusterka zewnętrzne fotochromatyczneStage 19 obudowy s4Stage 20 hamulce 320/288Stage 21 pakiet LEDStage 22 dzienne w halogenachStage 23 menuuuStage 23 podgrzewane fotele s-line B7Stage 24 lotka s-lineStage 25 tv and dvdStage 26 wycieraczki aeroStage 27 wycieraczka Q5Stage 28 diody ambiente w tylnej lampce podsufitkiStage 29 dywanikiStage 30 ledowe podświetlenie tablicyStage 31 auto włacznik w wersji chromStage 32 devision timeStage 33 podgrzewana tylna kanapa, podłokietnik mc-donald, airbagStage 34 czarne lampyStage 35 listwy drzwi s4Stage 35 homelinkStage 36 koło zapasoweStage 37 blaszki hamulców S-lineStage 38 fekgi pakiet zimaStage 39 siatka bagażnikaStage 40 webastoStage 41 podświetlane lusterka LEDStage 42 pokrętła chrom RNS-E Stage 43 .... Edytowane 23 Marca 2016 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No furka fajna, plany zacne oczywiscie ale za te foty to ............ dawaj fajne foty!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No No w końcu fajna furka i mocne plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 chcemy jakieś fajne foty palny są fajne, czekamy na realizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Do tego fajny przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 przebieg szybko sie zmienia bo u mnie teraz rosnie tak ze juz jest 200tys hehe ale wystarczy tylko dbac i bedzie git:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Widziałem life zacna furka , plany godne właściciela ..... fotki do poprawy bo nie widać za dużo niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Do tego fajny przebieg kurde a ja mam 130 tyś ale tak jak Paweł pisze jak sie dba to jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Do tego fajny przebieg kurde a ja mam 130 tyś ale tak jak Paweł pisze jak sie dba to jest git fpiz*u skąd Wy macie Te fury moja ma już pod 400 a lata jak dzika sory Krzys za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 PIXI ale zapewne za malo diod tam ma hehehe:wink: musisz nad nim popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 dbam dbam leje co najlepsze wymieniam co trzeba kiedy tylko nadchodzi czas albo słyszę jakiś niepokojący odgłos foty jakieś może jutro lepsiejsze, te ledwiem znalazł w starym ogłoszeniu żeby było widać z czego startuje co do przebiegu na hamowni wyszło ze zdrowa seria (a właśnie cholerka zapomniałem o chipsie w planach) ---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- hehe PIXI zaraził mnie diodami w lusterkach ale raczej będę chciał od a6 walnąć ale jego w lusterkach nie ori naprawdę zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 PIXI jest prze as jesli chodzi o diody na tym forum chyba nie ma wiekszego maniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Do tego fajny przebieg kurde a ja mam 130 tyś ale tak jak Paweł pisze jak sie dba to jest git fpiz*u skąd Wy macie Te fury moja ma już pod 400 a lata jak dzika sory Krzys za OT sam się dziwie, ale wszystkie znaki na niebie mówią ze oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Gitt fura, co do modów to długa droga przed tobą... Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 PIXI ale zapewne za malo diod tam ma hehehe:wink: musisz nad nim popracowac Nic się nie uchowa przed Wami :grin: ---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:31 ---------- hehe PIXI zaraził mnie diodami w lusterkach ale raczej będę chciał od a6 walnąć ale jego w lusterkach nie ori naprawdę zacne Nie jestem pewien czy się zmieszczą (chodzi o to czy będzie działać regulacja lusterka ... jest dosyć mało miejsca i może zaczepiać ) ---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:33 ---------- PIXI jest prze as jesli chodzi o diody na tym forum chyba nie ma wiekszego maniaka Tylko xenon został oryginalny i kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tylko xenon został oryginalny i kierunki hehehe widzialem bede 14-15-16 czerwca w wawie musimy sie zgadac na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tylko xenon został oryginalny i kierunki hehehe widzialem bede 14-15-16 czerwca w wawie musimy sie zgadac na spota No problem Krzychu , sory za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fajny avant, do tego w moim kolorku Plany również zacne oby jak najszybciej udało się wyrezać wszystko co zostało zaplanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 fajny furacz tylko te pikczery trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 fura :thumbup1::thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi