Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF]Projekt Black S Thunder Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kojarzę to auto.... :polew:

Opublikowano
  • Autor

jako pierwszy modzik wpadło przyciemnienie lamp i szyb co prawda do lamp nie byłem/jestem przekonany ale jakoś nie mogę się zdecydować czy zrywać czy nie :P

71539703.jpg

Opublikowano

Krzyś - Tobie ma się podobać...

Opublikowano
  • Autor
Krzyś - Tobie ma się podobać...

dzięki :wink: podoba mi się ten chrom a reszta powinna być czarna ale najlepiej byłoby mieć takie lampy zrobione przez np helle, a nie folia co prawda jedna z najlepszych foli przepuszcza 95% światła ale to i tak zawsze folia no i żeby było kompletnie czarne musiałbym dać ze 3x a to już by była przeginka :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

jako że w aucie trza rozmawiać jako drugi wpadł BT zwykły prosty z końcówka D (bo kto wiedział kiedy wpadnie RNS-E) no nie Dominium :kox:

btw BT dziękuję Siemian Marek :wink:

bluetoothd.jpg

Opublikowano

lampy bym zostawił w oryginale bo wyglądają nie za ciekawie i dołożył relingi na dach :decayed:

Opublikowano

plany zacne kolego :thumbup1:

troche tak dziwnie bez relingow wyglada

wazne zeby sluzyla bezawaryjnie czego Ci zycze :wink:

Opublikowano
  • Autor

hehe bez relingów nie dziwnie tylko indywidualnie :kox::polew:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

Jeden z najwspanialszych modów :naughty::slina: dwururka i zderzaczek s-line wkońcu :banan::banan::banan: yeeeah :kox:

zderzakslinety2.jpg

Opublikowano

a czemu to auto jeszcze ani razu nie pojawiło się na spocie? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

no bo ja tu sam jestem nikogo nie znam :doh: i do tego wstydliwym i bojaźliwym :doh:

i tak jakoś zanoszę się zanoszę, chciałem teraz jechać na ogólnopolski no i co i musiałem wyjechać do Englandu :facepalm:

Opublikowano

fajna sztuka, ta folia z lamp out bo jakoś tak ponuro to wygląda, dwururka na duży plus, szkoda tylko że czarny kolor gubi przetłoczenia s-line, s4 by tu było :kox:

Opublikowano
  • Autor

no gubi niestety gubi.. nawet zastanawiałem się czy ni wylaserować sobie satynowej nakładki jak myślisz ??

no jak założyłem stwierdziłem zdejmuje jutro ale tak zostało i teraz leży... kurcze chciałbym jakieś inne ale ledy na tył są fatalne do b6 :doh:

Opublikowano
fajna sztuka, ta folia z lamp out bo jakoś tak ponuro to wygląda, dwururka na duży plus, szkoda tylko że czarny kolor gubi przetłoczenia s-line, s4 by tu było :kox:

i w tym jest problem u mnie właśnie :wink: Krzychu Domin do was wpadnie zabieraj mu zdesia z tyłu :grin:

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

no gubi niestety gubi.. nawet zastanawiałem się czy ni wylaserować sobie satynowej nakładki jak myślisz ??

no jak założyłem stwierdziłem zdejmuje jutro ale tak zostało i teraz leży... kurcze chciałbym jakieś inne ale ledy na tył są fatalne do b6 :doh:

Ja te wytłoczenie będę robił w taki kolor jak są ori listwy S4 co sądzicie :wink:

Opublikowano

ja mam właśnie tak pomalowane, w mat w kolor listew drzwi, ni to czarne ni to szare, co prawda przy moim kolorze nie ma to wielkiego znaczenia ale miało współgrać z całością, przy czarnym kolorze i na żywo może zdać egzamin, lampy bym zostawił ori bez foli i będzie ładnie

Opublikowano
  • Autor

i w tym jest problem u mnie właśnie :wink: Krzychu Domin do was wpadnie zabieraj mu zdesia z tyłu :grin:

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

Ja te wytłoczenie będę robił w taki kolor jak są ori listwy S4 co sądzicie :wink:

no ja mam to wytłoczenie matowe.. ale to i tak nie widać jak widać :kox:

eeee a kiedy będzie domingio u nas :naughty::naughty:

Opublikowano

no bo ja tu sam jestem nikogo nie znam :doh: i do tego wstydliwym i bojaźliwym :doh:

i tak jakoś zanoszę się zanoszę, chciałem teraz jechać na ogólnopolski no i co i musiałem wyjechać do Englandu :facepalm:

hehehe....zanosi to się małe dziecko :wink::decayed:

furmanka ładna....bezawaryjności życzę :wink:

Opublikowano
  • Autor

a dziękuję :decayed:

Opublikowano
Do tego fajny przebieg :shock3:

kurde a ja mam 130 tyś :decayed: ale tak jak Paweł pisze jak sie dba to jest git :wink:

fpiz*u skąd Wy macie Te fury moja ma już pod 400 :wink: a lata jak dzika :kox:

sory Krzys za OT

właśnie coś za mało wasze fury mają poprzejechane , moja ma już ponad 250 tyś

Opublikowano
  • Autor

no tak to już jest jedne mają mniej drugie więcej :wink:

ale nie sam przebieg ma znaczenie a kwestia zachowania stanu jakości jednostki :wink:

Opublikowano

Fajna furka! Tył całkowicie inny po tym rezanku! :kox::good: Co do lamp też bym wrócił do ORI bez ściemy... :decayed:

Opublikowano

Stary daj spokój, ja też nikogo nie znałem, pojechałem i na prawdę bardzo fajni ludzie są :thumbup1::thumbup1:

Nie zastanawiaj się ani minuty :wink: żebym miał bliżej to bym był co tydzień :decayed: