Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF]Projekt Black S Thunder Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tobie to się w domu nudzi co:grin::wink:

dobrze jest:naughty:

albo go w domu nie lubią :grin::decayed: (żart)

a tak poważnie to fura :kox: ale nie wiem dlaczego jej na spotach nie widać

Opublikowano

Nono Panie zaczynam się niepokoić o Ciebie...Ty wogóle w domu sypiasz czy tylko rezasz:decayed::decayed: furka kox:kox:

Opublikowano
  • Autor

Oj tam oj tam sypiam czasem :wink: o musze wkoncu przyjechac na spota ale czasu czasu brak jeszcze tyle do wyrezania :kox:

Opublikowano

no i się wydało :whistling::grin:

Opublikowano

wiać że dopiero co z Chorwacji wrócił :decayed:

Opublikowano
Oj tam oj tam sypiam czasem :wink: o musze wkoncu przyjechac na spota ale czasu czasu brak jeszcze tyle do wyrezania :kox:

Krzychu zmienił obrazek :cicho: niemożliwe :D a tak w ogóle to sie przypominam sie :hi::decayed:

Opublikowano
  • Autor

no i się wydało :whistling::grin:

no bo byś mnie zabrała na spota to nie chcesz :whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ----------

Krzychu zmienił obrazek :cicho: niemożliwe :D a tak w ogóle to sie przypominam sie :hi::decayed:

no żesz pisałem ostatnio sms-a to nie odpisałeś ciumfo jedna :decayed:

Opublikowano

Dobrze że s4 wpadły nie s-line. S-liny są dla PICZEK :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehe no wpadły przymierzałem ze tysiąc razy czy warto czy nie :decayed:

dla potomnych, od razu kupujcie S4 bo później z s-line jest dylemat :decayed:

Opublikowano

Pysk i tył miazga, idealnie mi się podobają! We wnętrzu widać wiele godzin pracy, dla mnie bomba :slina: Czarny avant to jest to :good:

Opublikowano

:whip2::punish::grin:

Krzysiek ja cie na spota do CB toć nie po drodze mi ja najbliżej przez Sępólno mam :wink:

Opublikowano

Krzysiek ja cie na spota do CB toć nie po drodze mi ja najbliżej przez Sępólno mam :wink:

Zapomłem o naszej Wisience:-)

Opublikowano
  • Autor

no już tyle dla kolegi byś się poświęciła :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehehe masakrator :decayed:

Pysk i tył miazga, idealnie mi się podobają! We wnętrzu widać wiele godzin pracy, dla mnie bomba :slina: Czarny avant to jest to :good:

a dziękuje dziękuję :hi::decayed:

historia z tych jednych.... once upon a time...

niestety zestaw naprawczy nie dał rady no i trza pomyśleć nad czymś innym więc dzięki tematowi Bartka

na pokład wpada... :decayed:

qdhs.jpg

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ----------

s94x.jpg

Opublikowano

:thumbup1:

Co do homelink to masz odpalony i zrobiony tak jak w manualu Bartka? Dużo roboty tak ogólnie z podłączeniem na gotowo?

Pytam bo mam moduł HL, daszek, wiązke zderzaka przód i zastanawiam się czy brać sie za to przed zimą :)

Opublikowano
  • Autor

to jeszcze adapter i jesli nie masz szybra ale jak dobrze pamiętam masz (to jedna kostka 17pin)

tak zgodnie z manualem Bartka :wink:

wiec tak na spokojnie na pierwszy dzień zderzak w dół, nowa wiązka, nadkole w dół, adapterek i jesteśmy w kabinie.. jakieś 3 godzinki z pełnym luzem.

potem zdejmujemy plastik słupka przód, nowa wiązka, przepięcie pinów lampki makijażu, zapięcie kostek na dole do kupy i założenie plastików też jakieś 3-4 godzinki na relaksie..

ja robiłem dwa dni.. najpierw zewnętrzne potem wewnętrzne :wink: no i czekałem 2 dni na zderzak bo przy okazji dałem do nowego la-kierownika żeby było na cacy :decayed:

Opublikowano

niestety zestaw naprawczy nie dał rady no i trza pomyśleć nad czymś innym więc dzięki tematowi Bartka

http://imageshack.us/a/img46/4750/qdhs.jpg

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ----------

http://imageshack.us/a/img191/1876/s94x.jpg

to ja kminię żeby koło wyjebaccccc a tu każdy w zapas idzie :kox::kox:
Opublikowano

u mnie zamiast zapasu siedzi butla z nadtlenkiem azotu ( :banan: ) i cały czas polegałem na zestawie naprawczym... aż pewnego pięknego poranka poczułem, że mam flaka z przodu, zastosowałem owy zestaw i ledwo co do domu dojechałem - odległość może z 3km...

od tego czasu koło (normalny rozmiar) jest cały czas w bagażniku i poluję na dojazdówkę...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

http://imageshack.us/a/img46/4750/qdhs.jpg

http://imageshack.us/a/img191/1876/s94x.jpg

to ja kminię żeby koło wyjebaccccc a tu każdy w zapas idzie :kox::kox:

wystarczy że raz nie dojedziesz z zadupia 300km od domu i się wrócisz po rozum :wink:

no ale zawsze można korzystać z assistance :wink:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

u mnie zamiast zapasu siedzi butla z nadtlenkiem azotu ( :banan: ) i cały czas polegałem na zestawie naprawczym... aż pewnego pięknego poranka poczułem, że mam flaka z przodu, zastosowałem owy zestaw i ledwo co do domu dojechałem - odległość może z 3km...

od tego czasu koło (normalny rozmiar) jest cały czas w bagażniku i poluję na dojazdówkę...

Siemian ma :wink: dogadaj się co do ceny i zagarniaj.. :wink:

---------- Post dopisany 28-10-2013 at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany 20-10-2013 at 20:14 ----------

no i HomeLink ogarnięty do końca, a raczej Brama zmiennokodowa :wink:

tak to świeci :wink:

ymoy.jpg