jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no też mi się tak wydaje, poza tym sama przesłona plastikowa to tylko zmiana kierunku hałasu a nie zagłuszenie, ale obecność coś musi zmienić więc 0.0009decybelka mniej tadammmm dzięki Turzol za numer części bo przecież jakby nie było Pan w Assso złapał się za głowę gdzie ja to mogę znaleźć http://imageshack.us/a/img13/1461/img0503zj.jpg http://img23.imageshack.us/img23/5763/img0504tgu.jpg ---------- Post dopisany 21-04-2013 at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 19:49 ---------- lustereczko powiedz przecie http://img211.imageshack.us/img211/7933/img0559m.jpg u Konarzewskiego bardziej ogarnięci więc części chyba lepiej od nich brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie ma jak to weekend rnsiak jest to i klimatronik a jak już zmieniać klimatronik to dlaczego by i nie odrazu podgrzewania foteli nie dodać ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- no też mi się tak wydaje, poza tym sama przesłona plastikowa to tylko zmiana kierunku hałasu a nie zagłuszenie, ale obecność coś musi zmienić więc 0.0009decybelka mniej tadammmm dzięki Turzol za numer części bo przecież jakby nie było Pan w Assso złapał się za głowę gdzie ja to mogę znaleźć http://imageshack.us/a/img13/1461/img0503zj.jpg http://img23.imageshack.us/img23/5763/img0504tgu.jpg ---------- Post dopisany 21-04-2013 at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 19:49 ---------- lustereczko powiedz przecie http://img211.imageshack.us/img211/7933/img0559m.jpg u Konarzewskiego bardziej ogarnięci więc części chyba lepiej od nich brać poza tym mają lepsze rabaty ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie gadam z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Krzysiek podrzuć nr podstopnicy z nakładkami:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 a proszę Cię bardzo jakby jakieś pytania do montażu to śmiało pisz niby żadna filozofia aleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A to numer całego kpl. tak? Jaki koszt w Aso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ogólnie 505zł po rabacie 432 tak caluśkiego kompletu ps. no i jak jest rns to musi być i ło mój Bose :kox: przerażająca różnica między serią a bose przepaść :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 bose bose bożenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No miszczu ale jedziesz z programem:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no żesz aż musiałem skręcić bass bo po dłuższej jeździe bania pęka No miszczu ale jedziesz z programem:shock3: a dziękuję dziękuję staram się dotrzymać choć o dziobinkę kroku wyjadaczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 bose bose bożenko Krzysiek sorki za OT:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wladi to teraz pojechałeś Krzysiek dotrzymujesz tempa oj tak teraz to ja w tyle zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 hehehe takie OT to super Jeee, a to nasi na filmiku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No wladiego nie poznajesz:naughty::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wladi to teraz pojechałeś Krzysiek dotrzymujesz tempa oj tak teraz to ja w tyle zostaje jeee no co Ty w jakim tyle też ładnie ciśniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 hehehe takie OT to super Jeee, a to nasi na filmiku ?? taaa to kierownik zamieszania wladi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 hiehiehie czyli to Ty no nie poznaje bo nie znam jak był teraz zlot to nie mogłem być bo wyjechałem zagranice a ta Pani to od nas czy twoja wybranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ta Pani to Bosenka:grin: to była kobieta Kuby Bielaka ale żeśmy dali czadu żałuj że Cię nie było:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 kurde żałuje i to bardzo bardzo bo wcześniej wypytywałem z milion razy kiedy kiedy, a tuż przed wyjazdem się dowiaduje że termin do Bani arrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Spoko za rok nadrobisz...tzn. jak dasz radę przy nas:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi