epi1221 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam, proszę o pomoc. Otóż mam dziwne "coś" pod środkowym nawiewem, nad radiem. Do tej pory nie zastanawiałem się nawet co to jest, lecz zauważyłem, że w innych a4 b7 tego nie ma więc zrodziło się pytanie co to jest? Proszę o waszą pomoc.
Fido Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Czort go wie. Może torebka na drobniaki ? Ta część do której to pudełko jest przykręcone lub przyklejone łatwo się ściąga. Podważasz śrubokrętem i ciągniesz do siebie. Jest na dwóch zatrzaskach.
epi1221 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Właśnie nie torebka bo żadnego wejścia do tego nie ma żeby cokolwiek włożyć. Nie przeszkadzało mi to wcześniej, ale mając chwilę czasu zacząłem się zastanawiać w jakim celu jest to zamocowane, jedyne co robi to wygina mi plastik od nawiewu;/
quattro80 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jak kolega wyżej, mocowanie uchwytu na magnes
darkle Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To uchwyt do navi. Prawdopodobnie nawet dedykowany do A4. Widziałem coś takiego już gdzieś w necie
epi1221 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ok:) dziękuję wszystkim za odpowiedzi:)
Rekomendowane odpowiedzi