Michu1996 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Opublikowano 26 Czerwca 2020 21 godzin temu, paprykm3 napisał: Witam. Co polecicie do odświeżenia kokpitu ? ADBL Interior Cleaner, a później na to nałożyć ADBL Interior Wow, które zabezpiecza kokpit plus nadaje głębię koloru 1
paprykm3 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 23 godziny temu, Michu1996 napisał: ADBL Interior Cleaner, a później na to nałożyć ADBL Interior Wow, które zabezpiecza kokpit plus nadaje głębię koloru Podziękował zamówione przetestuje :-)
Amare Deus Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 Czym mogę się pozbyć pozostałości po jakimś kleju z deski rozdzielczej? Poprzedni właściciel coś miał po czym został tylko klej
karo_1m Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 15 godzin temu, Amare Deus napisał: Czym mogę się pozbyć pozostałości po jakimś kleju z deski rozdzielczej? Poprzedni właściciel coś miał po czym został tylko klej Spróbuj użyć APC roztwór 1:20, jak nie pomoże to 1:15/1:10
Amare Deus Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Próbowałem 1:7 i nic nie dało ? jeżeli apc bd za mocne to co się może stać z plastikiem?
karo_1m Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Jak będzie za mocne to jest duża szansa ze plastik się odbarwi. Możesz tez spróbować tar and glue remover, najlepiej lekko rozcieńczone żeby nie było za mocne i najpierw zrób mała próbę w miejscu słabo widocznym to zobaczysz czy nie odbarwia.
LeszekA6 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Co polecicie na deskę rozdzielczą - czyszczenie i konserwacja. Zależy mi na wyglądzie jak z salonu, tzn. żadnego nabłyszczania, przyciemniania, itp. Ma być raczej mat (chyba że oryginalnie jest to pół mat). Kolor deski ciemny szary. Co na skórę na desce? To samo co siedzenia, czy mogę potraktować to tym co na resztę deski?
tass Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 10.04.2022 o 16:26, LeszekA6 napisał: Co polecicie na deskę rozdzielczą - czyszczenie i konserwacja. Zależy mi na wyglądzie jak z salonu, tzn. żadnego nabłyszczania, przyciemniania, itp. Ma być raczej mat (chyba że oryginalnie jest to pół mat). Kolor deski ciemny szary. Co na skórę na desce? To samo co siedzenia, czy mogę potraktować to tym co na resztę deski? Poorboy's World Natural Look Dressing. Do skór zestaw Colourlock soft, jak mocno brudne strong zestawy są z impregnatami. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez tass
Rekomendowane odpowiedzi