Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Środek do pielęgnacji kokpitu (platików)

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam serdecznie!

Mam pytanie. W swoim audi posiadam jasne plastiki, czy mogę użwać na nie Poorboy's World Natural Look Dressing ???

I jak się ma nanoszenie tego płynu, czy wcześniej muszę umyć kokpit jakimś specjalnym materiałem? czy poprostu przetrzeć i nanieść na kokpit i przecierać szmatką z mikrofibry??\

pozdrawiam

Opublikowano

przed Natural Look wyczyść powierzchnię jakimś APC

Opublikowano

Na przykład jakim apc?

Opublikowano

np. Cyclone

Opublikowano

panowie w jaki sposób to stosować/nanosić chodzi mi najpierw cyclone a później natural look i jakimi ściereczkami ?? pozdrawiam

Opublikowano

Też chciałem zapytać :D Pierwsze czyścimy za pomocą gąbki przy pomocy APC np coś takiego :

http://allegro.pl/nielsen-cyclone-apc-uniwersalny-skuteczny-wydajny-i5021331313.html

Przecieramy mikrofibrą i potem za pomocą aplikatora nakładamy PB NL , i na koniec jeszcze mikrofibrą traktujemy czy już nie trzeba?

Opublikowano

Nie, wystarczy pb nałożyć aplikatorem

Opublikowano

A do czyszczenia apc jakaś specjalna gąbka musi być?czy normalna ,troszkę środka z wodą rozcieńczyć i przemyć?I potem mikrofibrą wysuczyć? :)

Opublikowano

A do czyszczenia apc jakaś specjalna gąbka musi być?czy normalna ,troszkę środka z wodą rozcieńczyć i przemyć?I potem mikrofibrą wysuczyć? :)

Polecam czyścić pędzelkiem , a powstałą pianę wycieram wilgotnymi fibrami i na koniec czystymi fibrami do sucha. Dopiero po dogłębnym czyszczeniu nakładam dressing na plastiki.

Po użyciu PB NL plastiki w Audi świecą się dość mocno, warto przetrzeć nadmiar fibrą wtedy wpada w pół-mat.

Opublikowano

Dzięki wielkie za cenne wskazówki :) Muszę się wyposażyć w APC i mikrofibrę x 2 lub 3 :-)

Opublikowano

możecie podesłać jakiś link do aplikatora? żebym mógł kupić

czy może mi ktoś odpowiedzieć? pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam takie coś do nakładania dressingu :

http://allegro.pl/poorboy-s-world-microfiber-applicator-i5066868481.html

Zamówiłem razem z poorboyem :)

APC zamówiłem taki :

http://allegro.pl/show_item.php?item=5021331313

A mikrofibry będę zamawiał stąd :

http://shiningcar.pl/pl/p/Eurow-mikrofibra/346

Polecają chłopaki te eurowy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ostatnio oddałem auto do czyszczenia i użyli do plastików jakiegoś cudownego środka plastiki sie błyszczą lecz nie odbijają w szybie a poza tym po dotknięciu nie jest tłusty jak plak ???nie wiecie jakich środków używaja do plastików używaja firmy??

Opublikowano

pewno cos z cartec

Opublikowano

Świetny matowy efekt nadaje plastikom wewnętrznych SmartWax Smart Dressing. Nie świeci się, dobrze się rozprowadza i jest bardzo trwały.

Opublikowano

naprawde jestem pod wielkim wrażeniem 3tyg od zabiegu i nadal błysk i nie zostaje na dłoniach jak plack ciekawe czy to cartec

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stosuje Nielsen Finesse ale straszne mazy później zostają najlepiej widać pod światło.Co polecacie żeby tych mazów nie było?? coś w macie

Opublikowano

wyczyśc porządnie za pomocą apc i zabezpiecz unique hestia.
finesse to srodek 2w1 bardziej stworzony dla handlarzy na giełdzie :)

Opublikowano

naprawde jestem pod wielkim wrażeniem 3tyg od zabiegu i nadal błysk i nie zostaje na dłoniach jak plack ciekawe czy to cartec

Powiedz jakiego używali środka ? Nie chodzi mi o matowy bardziej skłaniał bym się w kierunku dobrego i trwałego błysku.

Edytowane przez jacek70